- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έλαμπε ο κόσμος όταν χαμογελούσε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα
«Να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας και να τους λέτε ότι τα αγαπάτε»
Όσα είπε η μητέρα του Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα μία ημέρα μετά την κηδεία του στα Τρίκαλα
Η κοινωνία στα Τρίκαλα παραμένει ακόμη σοκαρισμένη από τον αδόκητο θάνατο του 30χρονου Στέφανου λίγες μέρες πριν παντρευτεί. Τον άτυχο νέο που πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα, αποχαιρέτησαν χθες (27.05) οι γονείς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
«Είχα τον καλύτερο γιο», είπε σήμερα η μητέρα του 30χρονου στο Star, χωρίς να μπορεί συνειδητοποιήσει ακόμα τον άδικο χαμό του γιου της στη Λευκάδα.«Να μη βιώσει κανένας γονιός αυτό που περνάω εγώ αυτή τη στιγμή. Να προσέχετε τα παιδιά σας, να τα έχετε αγκαλιά και να τους λέτε ότι τα αγαπάτε. Δεν ξέρω πώς έγινε, εγώ ξέρω μόνο ότι το παιδί μου έφυγε», είπε η μητέρα του.
«Ήταν ένα παιδί που όλοι αγαπούσαν κι είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν. Το παιδί μου ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Είχα τον καλύτερο γιο, δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από το παιδί μου, πραγματικά. Και σαν ήθος, και σαν χαρακτήρας… Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί που έλαμπε όλος ο κόσμος μόλις χαμογελούσε», ανέφερε.
«Ήταν να παντρευτεί το παιδί, ήταν όλα έτοιμα», είπε η μητέρα του Στέφανου και επανέλαβε: «να αγκαλιάζετε τα παιδιά σας και πείτε τους πόσο πολύ τα αγαπάτε». «Εγώ ήμουν τυχερή, τον αγκάλιαζα κάθε μέρα, του έλεγα κάθε μέρα πως τον αγαπάω», είπε.
Με μπομπονιέρες του γάμου και λευκά τριαντάφυλλα το τελευταίο αντίο στον Στέφανο
Tο μεσημέρι της Τρίτης τελέστηκε η κηδεία του 30χρονου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στη Σωτήρα Τρικάλων, από όπου καταγόταν.
Tραγικές φιγούρες η μνηστή του Μάρθα , οι γονείς του Κώστας και Δάφνη Κέμου, η αδελφή του Βένια, οι συγγενείς και οι εκατοντάδες φίλοι του που αποχαιρέτησαν τον 30χρονο κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Στην εκκλησία, μοιράστηκαν οι μπομπονιέρες που είχαν φτιαχτεί για τον γάμο που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι.
Οι τελευταίες στιγμές
«Θέλησε να κάνει βουτιά, να κάνει μπάνιο. Δεν ήταν καλή η θάλασσα και το παιδί πνίγηκε. Μεγάλη τραγωδία, δεν περιγράφεται. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Ετοιμαζόταν για γάμο και αντί γι’ αυτό δυστυχώς κάνουν κηδεία», δήλωσε συγγενής του 30χρονου.
Ο Στέφανος ήταν ο μόνος από την παρέα που βούτηξε. Παρά τις εκκλήσεις των φίλων του να μην το κάνει, ο 30χρονος ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κιγκλίδωμα
Εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στις Συκιές
Επίθεση τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας - Ηλικίας από 14 έως 16 ετών οι δράστες
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική για φωτιά σε δεύτερο όροφο
Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Πάνω από 1.151 κατηγορούμενοι για απάτες-μαμούθ άνω των 17 εκατ. ευρώ στις αγροτικές επιδοτήσεις
Παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια - Τι ισχυρίστηκε για τον 67χρονο και τη χρήση ναρκωτικών
Μη σκαλώνεις που μεγαλώνεις
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής πριν επεκταθεί η πυρκαγιά
Αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία η δικογραφία μετά την κατάληξη του θύματος στο νοσοκομείο
Στα χέρια των Εσωτερικών Υποθέσεων στέλεχος που εντοπίστηκε από τη ΔΙΑΣ με όπλα, μαχαίρια και χιλιάδες ευρώ
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Η κατάσταση ενός εκ των εργαζομένων είναι σοβαρή
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 38χρονου
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείου Κορίνθου
Με ψήφους 7-0 το δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου
Νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και την παρέσυρε, ενώ εκείνη έβγαινε από το όχημά της
Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος και αναμένει νέες καταγγελίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Πώς χτίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από μια απάντηση στην υποτίμησή μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.