- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ η 38χρονη που θησαύριζε αρπάζοντας χρήματα για ανύπαρκτα ταξίδια
Ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες υποσχόμενη πολυτελή ταξίδια, ανάμεσά τους και αυτό στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four χωρίς να πραγματοποιεί αυτά που υπόσχονταν.
Η ζημία για τα θύματα της δημοσιογράφου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 160.000 ευρώ, με περισσότερους από 70 πολίτες να έχουν εξαπατηθεί.
Η πιο πρόσφατη υπόθεση αφορά 44 άτομα, κυρίως επιχειρηματίες, που πλήρωσαν 2.000 ευρώ ο καθένας για ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι με σκοπό να παρακολουθήσουν το final four της Euroleague. Το πακέτο περιλάμβανε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και εισιτήρια για τους αγώνες – τίποτα από αυτά όμως δεν παραδόθηκε ποτέ, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας των θυμάτων.
Πώς ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Οι καταγγελίες για το πολυτελές ταξίδι στο Ντουμπάι που είχε διοργανώσει για το Final 4 και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ σήμαναν την αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί η κατηγορούμενη αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις αρχές η δράση της 38χρονης ξεκινά τουλάχιστον από το Μάιο του 2024 καθώς φέρεται να έπειθε τα θύματά της ότι είχε τη δυνατότητα να διοργανώσει ταξίδια αναψυχής σε χαμηλότερες τιμές, εισπράττοντας χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν στα έξοδα του ταξιδιού, όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ., χωρίς ωστόσο αυτά να πραγματοποιούνται.