- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ η δημοσιογράφος που θησαύριζε αρπάζοντας χρήματα για ανύπαρκτα ταξίδια
Η ζημία για τα θύματά της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 160.000 ευρώ
Ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ η 38χρονη που θησαύριζε αρπάζοντας χρήματα για ανύπαρκτα ταξίδια
Ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εξαπάτησε δεκάδες πολίτες υποσχόμενη πολυτελή ταξίδια, ανάμεσά τους και αυτό στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four χωρίς να πραγματοποιεί αυτά που υπόσχονταν.
Η ζημία για τα θύματα της δημοσιογράφου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 160.000 ευρώ, με περισσότερους από 70 πολίτες να έχουν εξαπατηθεί.
Η πιο πρόσφατη υπόθεση αφορά 44 άτομα, κυρίως επιχειρηματίες, που πλήρωσαν 2.000 ευρώ ο καθένας για ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι με σκοπό να παρακολουθήσουν το final four της Euroleague. Το πακέτο περιλάμβανε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και εισιτήρια για τους αγώνες – τίποτα από αυτά όμως δεν παραδόθηκε ποτέ, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας των θυμάτων.
Πώς ξετυλίχτηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Οι καταγγελίες για το πολυτελές ταξίδι στο Ντουμπάι που είχε διοργανώσει για το Final 4 και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ σήμαναν την αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί η κατηγορούμενη αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις αρχές η δράση της 38χρονης ξεκινά τουλάχιστον από το Μάιο του 2024 καθώς φέρεται να έπειθε τα θύματά της ότι είχε τη δυνατότητα να διοργανώσει ταξίδια αναψυχής σε χαμηλότερες τιμές, εισπράττοντας χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν στα έξοδα του ταξιδιού, όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ., χωρίς ωστόσο αυτά να πραγματοποιούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κιγκλίδωμα
Εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιφέρεται στις Συκιές
Επίθεση τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας - Ηλικίας από 14 έως 16 ετών οι δράστες
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική για φωτιά σε δεύτερο όροφο
Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Πάνω από 1.151 κατηγορούμενοι για απάτες-μαμούθ άνω των 17 εκατ. ευρώ στις αγροτικές επιδοτήσεις
Παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια - Τι ισχυρίστηκε για τον 67χρονο και τη χρήση ναρκωτικών
Μη σκαλώνεις που μεγαλώνεις
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής πριν επεκταθεί η πυρκαγιά
Αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία η δικογραφία μετά την κατάληξη του θύματος στο νοσοκομείο
Στα χέρια των Εσωτερικών Υποθέσεων στέλεχος που εντοπίστηκε από τη ΔΙΑΣ με όπλα, μαχαίρια και χιλιάδες ευρώ
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Η κατάσταση ενός εκ των εργαζομένων είναι σοβαρή
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 38χρονου
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείου Κορίνθου
Με ψήφους 7-0 το δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου
Νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και την παρέσυρε, ενώ εκείνη έβγαινε από το όχημά της
Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος και αναμένει νέες καταγγελίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Πώς χτίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από μια απάντηση στην υποτίμησή μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.