- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Βρέθηκε ο 15χρονος που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο
Αίσιο τέλος δόθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης 15χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια του Σεκαντάρι- Sekadary (επ.) Αράς- Arash (ον.),15 ετών, έληξε στις 26/05/25 βραδινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Την υπόθεση του ανηλίκου έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα.
Ο Σεκαντάρι- Sekadary (επ.) Αράς- Arash (ον.), εξαφανίστηκε στις 19/05/2025, από την περιοχή του Αλίμου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26/05/2025 για την εξαφάνισή του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σεκαντάρι- Sekadary (επ.) Αράς- Arash (ον.), για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.