- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέα Χαλκηδόνα: Στο μικροσκόπιο ο πρώην σύντροφος της 48χρονης - Σε στραγγαλισμό οφείλεται πιθανότατα ο θάνατος της γυναίκας
Χτυπημένη στο πρόσωπο και μελανιασμένη αντίκρισε την 48χρονη η σπιτονοικοκυρά της στη διπλοκατοικία επί της οδού Περικλέους, στη Νέα Χαλκηδόνα, η οποία μπήκε στο υπόγειο διαμέρισμα μαζί με τον γιο της που την αναζητούσε επί ώρες.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται με τον γειτόνισσα της 48χρονης να αναφέρει πως δεν ακούστηκε τίποτα από το σπίτι της Νέας Χαλκηδόνας και θεωρεί ότι όποιος μπήκε ήταν γνωστός της γυναίκας. «Το παραμικρό που θα συνέβαινε την νύχτα, εμείς θα το ακούγαμε. Εμείς δεν ακούσαμε ούτε το σκυλί της να γαβγίζει, με το παραμικρό γάβγιζε. Άρα σημαίνει όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν άνθρωπος που τον ήξερε η κοπέλα. Δεν είναι δυνατόν να μην τον ήξερε.
»Γι αυτό και δεν ακούσαμε τίποτα, δεν ακούσαμε και το σκυλί. Για εμάς είναι σίγουρο ότι κάτι άλλο έχει συμβεί και δεν ήταν ληστεία», ανέφερε η γειτόνισσα του θύματος.
Στη συνέχεια περιέγραψε τι ακολούθησε, λέγοντας ότι «κατέβηκα κάτω και βλέπω ένα σπίτι ανάστα ο Κύριος και βλέπω το κορίτσι ξαπλωμένο στο κρεβάτι, σκεπασμένο. Κατεβάζω το σεντόνι, ήταν μελανιασμένη, με μαύρα χείλια και ένα χτύπημα. Όλα έγιναν την νύχτα».
Αναφερόμενη σε ένα άλλο άτομο, τόνισε ότι «είχαν χωρίσει και αυτός επέμενε, αυτή δεν τον ήθελε. Εκείνος ερχόταν με το μηχανάκι κάτω από το σπίτι και τον έβρισκε εδώ έξω».