Κοινωνια

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Παρατείνεται για ακόμη 6 μήνες η προφυλάκιση του Νίκου Ρωμανού

Παραμένει στη φυλακή για δεύτερο εξάμηνο μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερις κατηγορούμενους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Παρατείνεται για δεύτερο εξάμηνο η προσωρινή κράτηση του Νίκου Ρωμανού και των άλλων τεσσάρων κατηγορούμενων

Την παράταση της προσωρινής κράτησης για ακόμη έξι μήνες του Νίκου Ρωμανού και των υπολοίπων τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση της έκρηξης σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους τον περασμένο Νοέμβριο, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές του Συμβουλίου αποδέχθηκαν την εισαγγελική πρόταση που ενόψει της συμπλήρωσης έξι μηνών κράτησης για τους κατηγορούμενους ζήτησε την παράταση της προσωρινής κράτησης. Έτσι με βούλευμα τους διατάσσουν την παραμονή στην φυλακή για δεύτερο εξάμηνο τόσο του Νίκου Ρωμανού όσο και των άλλων τεσσάρων κατηγορούμενων στην υπόθεση των Αμπελοκήπων.