- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε;»: Ο Άρης Μουγκοπέτρος εξήγησε τι συνέβη την ώρα της έκρηξης της κροτίδας
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω» είπε ο μουσικός
Η εξομολόγηση του Άρη Μουγκοπέτρου για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά την έκρηξη της κροτίδας
Στο νοσοκομείο παραμένει ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος μετά τον τραυματισμό του από έκρηξη κροτίδας στο χέρι του κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, με αποτέλεσμα να χάσει δύο δάχτυλα.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος ο οποίος έχει στο πλευρό του την οικογένειά του αλλά και ανθρώπους που τον ακολουθούν, μίλησε σήμερα (5.05) στην εκπομπή Live News για τη δύναμη που παίρνει από την στήριξη και την αγάπη του κόσμου.
Μουγκοπέτρος: «Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω»
«Με την αγάπη τους μου δίνουν δύναμη για να είμαι σίγουρος μέσα μου ότι θα επιστρέψω και θα επιστρέψω δριμύτερος. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα κάνω αυτό που ξέρω και με μάθανε οι δικοί μου, αυτό που μου έμαθε ο πατέρας μου από μικρός, οι θείοι μου, τα αδέρφια μου, η γυναίκα μου, τώρα τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, οι πραγματικοί φίλοι μου, για να είμαι εκεί και να τους δώσω αυτό που έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια.
»Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω, δεν θα το βάλω κάτω, είναι αυτό που από την πρώτη στιγμή, από 10 χρόνων, έπιασα ένα κλαρίνο στα χέρια μου και είπα ότι αυτό θα είναι η δουλειά μου ασυναίσθητα, έτσι θα πω και τώρα ότι, αν με ακούει τώρα ο πατέρας μου, θα του πω ότι εγώ θα ξαναπαίξω για αυτόν», είπε ο μουσικός μέσα από το νοσοκομείο.
«Περίμενα να μου πει μία συγγνώμη»
Αναφερόμενος στο περιστατικό που του στοίχισε δύο δάχτυλα, είπε: «Όσοι ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά ότι οι τελευταίες γιορτές μου το Πάσχα, δεν πήγαινα καθόλου στην Ανάσταση γιατί φοβόμουν αυτές τις κροτίδες και όλα αυτά, και τώρα ένας λόγος παραπάνω που είχα και τα παιδιά μου. Οι δύο εφιάλτες που είχα πάντα στη ζωή μου ήταν όταν εγώ πέσω σε έναν γκρεμό και όταν εγώ κάτι ανατιναχτεί δίπλα μου και χάσω τα χέρια μου. Το δεύτερο το έζησα πραγματικά στο χειρότερό του σενάριο. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξέρω εγώ ότι είναι κάτι τέτοιο. Έχω αναφέρει ότι νόμιζα ότι είναι αυτό που βάζουνε στις τούρτες, νόμιζα ότι είναι αυτό που πετάει, ο πυρσός στις τούρτες.
»Προφανώς αυτό όταν το άναψα εγώ, που ξαναλέω το άναψα εγώ και παίρνω όλη την ευθύνη για αυτό και θέλω ό,τι είναι σε αυτό το κομμάτι να το χρεωθώ. Αλλά όμως δεν χρωστάω και κάτι να χρεωθώ κάτι όταν ο άλλος με παρέπεμψε να το ανάψω αυτό δύο και τρεις φορές. Και εγώ εντάξει… παρόλα αυτά στεναχωρήθηκα γιατί επειδή ξέρω πώς έχει γίνει, περίμενα να ‘ρθει, να είναι έξω από την πόρτα μου, να μου πει αυτός ο άνθρωπος μία συγγνώμη δηλαδή, δεν ήθελα κάτι άλλο. Δεν ήθελα ούτε το κακό του ούτε τίποτα. Και μόλις βλέπω ότι έχει πάρει όλη αυτήν τη διάσταση όλο αυτό το πράγμα, λέω ο Θεός ξέρει».
«Θα τα καταφέρω»
Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε:«Θεωρώ ότι έπρεπε να μεριμνήσει το κάθε μαγαζί και ο κάθε χώρος που εργαζόμαστε, για το τι μπαίνει και βγαίνει μέσα σε έναν χώρο γιατί εγώ στην παρούσα εκδήλωση πήγα να εργαστώ, δεν πήγα να διασκεδάσω. Ήταν η δουλειά μου αυτή».
Περιγράφοντας τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν της έκρηξης, σημείωσε:
«Ο άνθρωπος αυτός θυμάμαι ότι με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω εγώ σε αυτόν, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Αυτή ήταν η κουβέντα μου. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’. Μετά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο, έφυγα. Δεν τον ξαναείδα ποτέ».
«Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας αλλά δεν το βάζουμε κάτω», ανέφερε για την αποκατάσταση της υγείας του.
«Δεν γίνεται να μην γυρίσω. Θα τα καταφέρω», είπε εν κατακλείδι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι μετέφεραν 58 αλλοδαπούς με ταχύπλοο - Ανάμεσά τους 23 ανήλικους
Πώς η ρητορική της “διαβούλευσης” μετατρέπει ένα κεκτημένο δικαίωμα σε διαπραγματεύσιμο ζήτημα.
17χρονος μαθητής τραυματίστηκε στον μηρό έξω από λύκειο - Νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι-μέλη και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση
Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές
Η Βεσέλκα Αρνταούντοβα έχει ύψος 1,78 μ., βάρος 60 κιλά, κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια
Ο Αμανουλλάχ Αχμαντζάι έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος περίπου 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια
Από τα Τέμπη και την «κουκκίδα» του τρένου μέχρι το πρόστιμο των 150 ευρώ στα Εξάρχεια — τι δείχνει η κινητικότητα για το πώς λειτουργεί τελικά το κράτος
Αφέθηκε με περιοριστικό όρο θεραπείας - Αρνήθηκε τον δόλο στην απολογία του
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα
Αντιμετωπίζει κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας - Τη χτυπούσε με σιδερένιες ράβδους
Μια υπόθεση που ανέδειξε τα κενά προστασίας μετά τον χωρισμό και άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τη θωράκιση των θυμάτων κακοποιητικών σχέσεων
Μη συνεργάσιμος και αρκετά σκληρός ο 36χρονος - Αρνείται κάθε κατηγορία
Οι δράστες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο
Σε μία εποχή όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα θεωρούνται αυτονόητα, οι σεξεργάτες συνεχίζουν να αγωνίζονται με στόχο τη θεσμική προστασία, την ισότιμη μεταχείριση και την κοινωνική αποδοχή
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα
Κοινωνικές συμβάσεις: Γιατί μεγαλώνοντας αρχίζουμε να ντυνόμαστε στα μαύρα;
Εξετάζεται εάν συνέλλεγε πληροφορίες για λογαριασμό του Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.