- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της έκρηξης - Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές
Με βαρύ ποινικό παρελθόν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της - Ήταν γνωστή στις Αρχές
Γνώριμη στις Αρχές ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη
Γνώριμη στις Αρχές ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
Η Αστυνομία εξετάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο να μετέφερε η ίδια τον εκρηκτικό μηχανισμό για να τον τοποθετήσει σε ΑΤΜ τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, αν και η έκρηξη έγινε στην είσοδο κλειστού πάρκινγκ πολυκατοικίας. Την έρευνα έχει αναλάβει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.
Η έκρηξη του μηχανισμού προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε γειτονικά καταστήματα και σπίτια, διαλύοντας τζαμαρίες και παντζούρια σε οικήματα, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.
Όπως έγραψε ο Γιώργος Σόμπολος για την Athens Voice, στόχος της βόμβας, όπως δείχνει η ανάλυση των πρώτων ευρημάτων, φαίνεται να ήταν το υποκατάστημα της τράπεζας. Το κίνητρο της επίθεσης, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει με τους αστυνομικούς να αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν η 37χρονη σεσημασμένη για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου ήταν μόνη της ή εάν είχε συνεργούς και φυσικά, πώς έφτασε στο σημείο. Με μηχανή, αυτοκίνητο ή πεζή. Επίσης στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει οι επαφές της και στο σπίτι της αυτή την ώρα γίνεται εξονυχιστική έρευνα για να βρεθούν τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών η κατοικία της στη Θεσσαλονίκη ήταν στους Αμπελόκηπους. Εξετάζονται βίντεο από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης εάν κυκλοφορούσε η 38χρονη και με άλλο πρόσωπο, δηλαδή εάν είχε συνεργό και πότε βγήκε έχοντας στα χέρια της το συγκεκριμένο σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Η 38χρονη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, πορνείας, αλλά και για μια ληστεία και κλοπές. Η ληστεία που εμπλέκεται είναι αυτή που κατηγορείται ότι διέπραξε 37χρονος, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μία άλλη υπόθεση και συγκεκριμένα στην αποστολή ενός φακέλου- βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Βεσέλκα Αρνταούντοβα έχει ύψος 1,78 μ., βάρος 60 κιλά, κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια
Ο Αμανουλλάχ Αχμαντζάι έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος περίπου 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια
Από τα Τέμπη και την «κουκκίδα» του τρένου μέχρι το πρόστιμο των 150 ευρώ στα Εξάρχεια — τι δείχνει η κινητικότητα για το πώς λειτουργεί τελικά το κράτος
Αφέθηκε με περιοριστικό όρο θεραπείας - Αρνήθηκε τον δόλο στην απολογία του
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα
Αντιμετωπίζει κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας - Τη χτυπούσε με σιδερένιες ράβδους
Μια υπόθεση που ανέδειξε τα κενά προστασίας μετά τον χωρισμό και άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τη θωράκιση των θυμάτων κακοποιητικών σχέσεων
Μη συνεργάσιμος και αρκετά σκληρός ο 36χρονος - Αρνείται κάθε κατηγορία
Οι δράστες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο
Σε μία εποχή όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα θεωρούνται αυτονόητα, οι σεξεργάτες συνεχίζουν να αγωνίζονται με στόχο τη θεσμική προστασία, την ισότιμη μεταχείριση και την κοινωνική αποδοχή
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα
Κοινωνικές συμβάσεις: Γιατί μεγαλώνοντας αρχίζουμε να ντυνόμαστε στα μαύρα;
Εξετάζεται εάν συνέλλεγε πληροφορίες για λογαριασμό του Ιράν
Ο 38χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.