- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κερατσίνι: Τα ερωτήματα για την πρόσβαση του 43χρονου στην αποθήκη και το απενεργοποιημένο κινητό
Γιατί η οικογένειά του δεν κατέβηκε όλες αυτές τις μέρες να ψάξει στο υπόγειο
Κερατσίνι: Αναπάντητα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος
Απαντήσεις για τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ψάχνει η οικογένειά του.
Ο 43χρονος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης (01.05) στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι – τα ίχνη του άτυχου άνδρα, είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.
Το σημείο που βρέθηκε απαγχονισμένος γεννά πληθώρα ερωτημάτων για την ώρα θανάτου του, για το πότε κατέβηκε στο υπόγειο, γιατί επέλεξε την αποθήκη μέσα στην πολυκατοικία και γιατί το κινητό του απενεργοποιήθηκε στις 11 παρά 10 το βράδυ.
Ένα ακόμα καίριο ερώτημα είναι πώς ο 43χρονος άνοιξε την πόρτα της αποθήκη, αφού τα κλειδιά ήταν πάνω στο σπίτι και αυτός ήταν ο λόγος που η οικογένεια δεν κατέβηκε όλες αυτές τις μέρες να κοιτάξει στο υπόγειο.
Στο μεταξύ, η σύζυγός του το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του.
Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στην υπόθεση
Τελευταίο ίχνος ζωής του 43χρονου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στις 2 παρά 5 έστειλε μήνυμα στο κινητό της συζύγού του, που έγραφε «Σας αγαπώ πολύ» και στην συνέχεια ενημέρωσε τον πεθερό του ότι θα πάει στην δουλειά του στον Ταύρο, με τον ίδιο να φέρεται να φεύγει από το σπίτι του στις 14:15.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι αν και ο αδερφός του πήγε στην αποθήκη λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.
«Εγώ την Δευτέρα που ψάχναμε τον αδερφό μου κατέβηκα στις αποθήκες. Επειδή έκανε κρύο όλες αυτές τις ημέρες λέω ”λες να έχει πάει εκεί πέρα ο αδερφός μου, να είναι εκεί πέρα και να κάθεται να μην κρυώνει έξω;”. Αλλά επειδή ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει κλειδιά να μπει μέσα σε κάποια αποθήκη. Τα είχαν πάνω μου είπαν τα κλειδιά και δεν κοίταξα καθόλου μέσα στις αποθήκες. Άμα ήταν εκεί από Δευτέρα ίσως τον είχα βρει, δεν ξέρω.
Εγώ κοίταξα στις αποθήκες στο διάδρομο έξω από τις αποθήκες. Κοιτούσα προς τα μέσα με το φακό του κινητού μήπως είναι πιο μέσα στα σκοτάδια», δήλωσε στο Live News.
Αν και δίπλα στον 43χρονο βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «σας αγαπάω, συγγνώμη για όλα», η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα της οικογένειας.
Ο 43χρονος το τελευταίο διάστημα ήταν στεναχωρημένος καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, που τον ανάγκασε να σταματήσει την δουλειά του, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε επισκεφτεί έναν ορθοπεδικό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», που το ενημέρωσε ότι πρέπει να χειρουργήσει στο ώμο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ότι μια ράτσα μπορεί να είναι πιο επιθετική δεν σημαίνει ότι κάθε σκυλί αυτής της ράτσας θα είναι επιθετικό
«Θα χρειαστεί έρευνα για να ταυτοποιηθούν άτομα», αναφέρει η Κωνσταντία Δημογλίδου.
Δείτε τις αγροτικές κινητοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
Τα στοιχεία για τους οδηγούς που βρέθηκαν υπό την επήρεια μέθης
Ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ
Έναρξη κινητοποιήσεων στην Κρήτη
Έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα σε δημοτικές και επαρχιακές οδούς - Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Προγραμματίζεται αποκλεισμός αεροδρομίου Ιωαννίνων - Κλειστός ο Προμαχώνας
Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση - Σε εξέλιξη η προανάκριση
Στοχευμένοι έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στην Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
Σοκ στον Άγιο Λέοντα - Οι γιατροί μιλούν για εικόνες που δεν είχαν αντικρίσει ποτέ
Συγκρούσεις μετά την πορεία στη μνήμη Γρηγορόπουλου - Ομάδα 400 ατόμων επιτέθηκε σε ΜΑΤ
Όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα - Καταστράφηκε ολοσχερώς
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα για τον σκύλο που σκότωσε το 2χρονο
Το αγοράκι υπέστη σοβαρά τραύματα - Δεν κατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί
Τρίμηνη ισχύς της κήρυξης σε δήμο Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
Ακινητοποίησε τον 42χρονο μαζί με δύο συνεργούς - Απείλησε την οικογένειά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.