- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 32χρονος καθηγητής πολεμικών τεχνών για παρενόχληση 14χρονης
Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται το περασμένο καλοκαίρι
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 32χρονος καθηγητής πολεμικών τεχνών για παρενόχληση 14χρονης
Σε φυλακή της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ενήργησε γενετήσιες πράξεις με 14χρονη μαθήτριά του.
Ο κατηγορούμενος προπονητής κλήθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας την κακουργηματική πράξη της κατάχρησης ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται το περασμένο καλοκαίρι από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες που έφτασαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ανήλικη εξετάστηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, από την αστυνομία, στο πλαίσιο της προανάκρισης, όπου φέρεται να ομολόγησε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον προπονητή της, ενώ ανέφερε ότι όσα συνέβησαν έγιναν με τη συναίνεσή της. Τα ίδια επιβεβαίωσε και ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίστηκε τη δικογραφία και την κάλεσε σε κατάθεση.
Απολογούμενος στην ανακρίτρια, ο 32χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη το παραμικρό με την ανήλικη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όσα κατέθεσε στις αρχές η 14χρονη ήταν αποκύημα της φαντασίας της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πρώτη φάση έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περαστικοί προσπάθησαν να τον σώσουν σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα
Η νεαρή είχε σημάδια που δεν φαίνεται να εξηγούνται αποκλειστικά από την πτώση
Μεγάλο μέρος της δημιουργίας μιας αγγελίας μπορεί πλέον να αυτοματοποιηθεί
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
«Το 70 - 80% των κτιρίων στην Πλάκα είναι παλιά» - Οι ζημιές που έγιναν στα γειτονικά κτίρια
Όσα φέρεται να είπαν στις 18:00 το απόγευμα της μοιραίας ημέρας
Όσα αναφέρει το άρθρο για τις αποκαλύψεις και τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας
«Μιλάμε για έναν εγκληματία ο οποίος δεν έχει μετανιώσει γι’ αυτό που έχει κάνει»
Έμεναν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Λυσικράτους
Τι υποσχόταν σε όσους «είχαν πιεί ξύδια»
Εξετάζεται το ενδεχόμενο διαρροής αερίου
«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξει η ιδιότητά του από μάρτυρας σε κατηγορούμενος»
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση κακοποίησης των δύο μικρών παιδιών
Το αυτοκίνητό τους κόλλησε στις λάσπες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.