- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Άρης Μουγκοπέτρος: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο άνδρας που του έδωσε την κροτίδα - «Τη βρήκα κάτω, δεν ήξερα τι είναι»
Ενώπιον των Αρχών βρέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (23.04) ο άνδρας που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο, τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου.
Ο ίδιος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Κλειτορίας, και φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι βρήκε κάτω την κροτίδα, χωρίς να γνωρίζει τι είναι και στη συνέχεια την έδωσε στον μουσικό.
Ο δικηγόρος Νάσος Χατζηκωνσταντίνου, που εκπροσωπεί τον φίλο του Άρη Μουγκοπέτρου, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν έχει κληθεί, ούτε αναζητηθεί, ωστόσο χθες το βράδυ παρουσιάστηκε ο ίδιος στο ΑΤ Κλειτωρίας και κατέθεσε τα περιστατικά».
Στη συνέχεια ο δικηγόρος σημείωσε πως ο πελάτης του βρήκε την κροτίδα στον χώρο του κέντρο όπου διασκέδαζε και πρόσθεσε: «προφανώς είχε πέσει από κάποιον τυχαία. Την έδειξε στον κ. Μουγκοπέτρο και την έδωσε. Κανείς δεν γνώριζε τι είναι. Νόμιζαν και οι δύο ότι είναι πυρσός που κάνει λάμψη. Το συμβάν οφείλεται στην άγνοια των δύο ανθρώπων για το τι είναι αυτό το αντικείμενο. Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός και οφείλεται στην άγνοια των δύο ατόμων», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη στον πελάτη του και πώς έδωσε μόνο μία κατάθεσε.
Στιγμές πανικού μετά τον τραυματισμό του Άρη Μουγκοπέτρου
Το MEGA δημοσίευσε νέο βίντεο με τον πανικό που επικράτησε αμέσως μετά την έκρηξη της κροτίδας και τον τραυματισμό του. Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έδωσε την κροτίδα στον μουσικό, ακούγεται να λέει «τον σκότωσα, τον σκότωσα».