Κοινωνια

Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο: Νεκρός 43χρονος οδηγός μοτοποδήλατου

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο: Νεκρός 43χρονος οδηγός μοτοποδήλατου - Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία

Τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς ένας 43χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στην Αφάντου όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με τη rodiaki, ο 43χρονος κινούνταν σε περιφερειακό δρόμο της Ρόδου, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο σε ευθεία δρόμου. Ο άνδρας, που εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν το ατύχημα προέκυψε μετά από παθολογικό πρόβλημα του 43χρονου.