Κοινωνια

Σημαντικές υλικές ζημιές μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στα γραφεία της Hellenic Train

Πυροτεχνουργοί έχουν ξεκινήσει ήδη και συγκεντρώνουν ευρήματα από τον τόπο της επίθεσης

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σημαντικές υλικές ζημιές μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στην είσοδο των γραφείων της Hellenic Train - Πυροτεχνουργοί έχουν ξεκινήσει ήδη και συγκεντρώνουν ευρήματα από τον τόπο της επίθεσης

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε η έκρηξη αυτοσχέδιο μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας Hellenic Train στη λεωφόροo Συγγρού νωρίτερα σήμερα το βράδυ.

Η βόμβα εξερράγη  προκαλώντας ζημιές σε τζαμαρίες και εισόδους καταστημάτων και γραφείων της Hellenic Train επί της λεωφόρος Συγγρού ενώ δεν υπήρξαν θύματα καθώς οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει τον χώρο έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα όπου προειδοποίησε για την βομβιστική επίθεση.

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει ήδη και συγκεντρώνουν ευρήματα από τον τόπο της επίθεσης προκειμένου να διαπιστώσουν το είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε ενώ συνάδελφοί τους της αντιτρομοκρατικής αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας από γειτονικά καταστήματα και επιχειρήσεις προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις των τρομοκρατών.