- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Εύβοια: Νέες αποκαλύψεις για τη διαμάχη που οδήγησε στο αιματοκύλισμα μετά τον πλειστηριασμό - Οικογενειακή διαμάχη η αιτία του φονικού;
Προμελετημένη, εκτιμούν οι αστυνομικοί, πως ήταν η δολοφονία του 50χρονου ηλεκτρολόγου στον Μύτικα Ευβοίας από τον 75χρονο συνταξιούχο χειριστή ελικοπτέρων. Μια δολοφονία που ως κίνητρο είχε - όπως όλα δείχνουν - το γεγονός πως το θύμα είχε αγοράσει το σπίτι του δράστη σε πλειστηριασμό.
Ο δράστης της δολοφονίας πυροβόλησε πισώπλατα 4 φόρες τον θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του μέσα στην αυλή του σπιτιού που είχε αποκτήσει σε πλειστηριασμό πριν από δύο μήνες το σπίτι στην Εύβοια.
Όπως αναφέρει το Live News, ο 75χρονος είχε κόψει κάθε επαφή με τα αδέλφια του για τα κληρονομικά.
Μάλιστα, η δικαστική διαμάχη που είχε με την μικρότερη αδελφή του εδώ και 15 χρόνια ήταν και ο λόγος που φέρεται να έχασε και το σπίτι του σε πλειστηριασμό.
Ο 75χρονος είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο στη συνέχεια, λέγοντας πως η αδελφή του, του ζητά 30.000 ευρώ για βλάβες, 66.000 ευρώ για τα ενοίκια και περίπου 30.000 για ηθική βλάβη, και ζήτησε να αναιρεθεί η απόφαση που ζητά να επιστραφούν αυτά τα χρήματα.
»Ισχυριζόταν ότι υπέστη θετικές ζημιές ύψους 30.677,35 € από μισθώματα που εισέπραξα, από θετικές ζημιές ύψους 66.500,00 € από προσόδους το παρέλειψα να εισπράξω και ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας απαιτούσε το εξωφρενικό ποσό των 30.000 €, με σύνολο των επιμέρους αιτούμενων, το πιο πάνω σημειούμενο ποσό των 127.177,35 €», αναφέρεται στην αίτηση αναίρεσης.
Πηγή: Mega