- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πέτρος Φιλιππίδης-Ελπίδα Νίνου: Ξέσπασαν σε κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα - Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού
Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (04.04.25) στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο ηθοποιών – συναδέλφων του.
Τη στιγμή που η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου εξέταζε τη μάρτυρα και τη ρώτησε για το πώς ήταν στη δουλειά του ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε στην Επίδαυρο, στο εθνικό θέατρο. Είπε ότι γέμιζε όλα τα θέατρα, ότι 15.000 άτομα τον χειροκροτούσαν ασταμάτητα. Εκείνη τη στιγμή ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς ο Πέτρος Φιλιππίδης, το ίδιο και η Ελπίδα Νίνου.
«Μάλιστα, η κυρία Κική Πακιρτζίδου προσπάθησε να ηρεμήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Του είπε να σταματήσει να κλαίει, ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Είδαμε την κυρία Ελπίδα Νίνου να κάνει τον σταυρό της.. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε να κλαίνε και να μην μπορούν να ηρεμήσουν», μετέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.