Κοινωνια

Τέμπη: Συγκίνησε η παρέμβαση μητέρων των θυμάτων κατά την εκδήλωση στο Σύνταγμα

Στο μήνυμα τους αναφέρθηκαν ιδιαίτερα και στον Γεράσιμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: Συγκίνησε η παρέμβαση μητέρων των θυμάτων κατά την εκδήλωση στο Σύνταγμα
] ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)\

Τέμπη: Συγκίνησε η παρέμβαση μητέρων των θυμάτων κατά την εκδήλωση στο Σύνταγμα

Συνταρακτική στιγμή στο αποψινό συλλαλητήριο των εργατικών συνδικάτων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο Σύνταγμα ήταν το μήνυμα που απηύθυναν από την κεντρική εξέδρα της εκδήλωσης οι μητέρες δύο νεαρών θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα.

Οι μητέρες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη συμπαράσταση που τα εργατικά συνδικάτα παρείχαν στον διετή αγώνα τους για να αποδοθεί δικαιοσύνη για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η μητέρα 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου, συγκίνησε το πλήθος όταν ανέφερε την ανάρτηση του καθηγητή του στο Παν/μιο, πως «ο αδικοχαμένος νεαρός ποτέ δεν έμαθε για το 10 που πήρε με το σπαθί του γιατί κάτι τον σταμάτησε στα Τέμπη».

Η μητέρα της 18χρονης Αναστασίας Γκάνα τόνισε πως ο αγώνας των συγγενών θα φθάσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και κάλεσε το πλήθος να μη λησμονήσει τα τόσα θυμάται.

Στο μήνυμα τους οι μητέρες αναφέρθηκαν ιδιαίτερα και στον Γεράσιμο, το άλλο νεαρό θύμα που ακόμη παλεύει για τη ζωή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY