Θεσσαλονίκη: Νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια τοποθέτησαν άγνωστοι σε παιδική χαρά
Στο Πάρκο της οδού Αιγαίου στην Καλαμαριά - Αναζητούνται οι υπεύθυνοι
Θεσσαλονίκη: Νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια τοποθέτησαν άγνωστοι στο Πάρκο της οδού Αιγαίου - Απολύμανση του σημείου και καταδίκη από τον δήμο Καλαμαριάς
Αδιανόητο περιστατικό στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, καθώς νεκρά ζώα συντροφιάς και ψάρια τοποθέτησαν άγνωστοι νωρίς το πρωί, στην παιδική χαρά που βρίσκεται εντός του Πάρκου της οδού Αιγαίου, στην περιοχή του Βυζαντίου, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο (στα παγκάκια και στο πλακόστρωτο).
Με το αποτρόπαιο θέαμα στη Θεσσαλονίκη ήρθαν αντιμέτωποι περίοικοι και αμέσως ενημερώθηκε η υπηρεσία Καθαριότητας, που έσπευσε στο Πάρκο με συνεργείο με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Μαίρη Τσιραμπίδου, ενώ ο Δήμος Καλαμαριάς προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές και το ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμαριάς, μετά την περισυλλογή των νεκρών ζώων από τους αρμόδιους, πολυμελές συνεργείο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς, προχώρησε στην απολύμανση και τον βαθύ καθαρισμό του Πάρκου καθώς και όλων των παιχνιδιών εντός της παιδικής χαράς.
Ο Δήμος Καλαμαριάς καταδικάζει απερίφραστα την πράξη αυτή και δεσμεύεται σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές να κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.
«Η προστασία του δημόσιου χώρου και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι για τη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς και για όλους τους πολίτες της, έννοιες και αξίες αυτονόητες και αδιαπραγμάτευτες», τονίζεται στην ανακοίνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Γιατί η Νικολέτα Π. δολοφόνησε τη Θεοδώρα Πασπαλά
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο ένας δεν είχε καν δίπλωμα
Δείτε αναλυτικά τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Τι ακριβώς συνέβη και πού εντός του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι 45χρονης
Υπάρχει παρέα ανηλίκων με βαρύ παρελθόν που δρα στην πόλη;
Οι πρώτες πληροφορίες
Ζημιές στο αεροδρόμιο, έπεσαν δέντρα, έσπασαν τζαμαρίες
Η Ευαγγελία Μυλωνάκη-Σαράκα έχει ύψος 1.58 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά καρέ μαλλιά και καστανά μάτια
Η πανελλαδική επιτροπή απέρριψε την πρόταση διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα
Τα ευρήματα από την έρευνα στο σπίτι του
Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον τραγικό θάνατό του
Καταθέτουν ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι
Οι πρώτες πληροφορίες
Ο 24χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
Από τη φερόμενη αιμομικτική σχέση έχει προκύψει ένα μωρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.