Εξαφάνιση 21χρονου Γιόχαν στα Χανιά: Φαίνεται ότι ακολούθησε μία από τις δυσκολότερες διαδρομές
Νέα έκκληση από την οικογένεια του Γερμανού τουρίστα
Εξαφάνιση 21χρονου Γιόχαν στα Χανιά - Νέα έκκληση από την οικογένεια του Γερμανού τουρίστα
Για 9η ημέρα αγνοείται ο Γιόχαν Γουίλιαμς, ο 21χρονος Γερμανός τουρίστας που εξαφανίστηκε στα Χανιά της Κρήτης. Οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή του Ομαλού, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες.
Η οικογένεια του νεαρού τουρίστα δεν χάνει τις ελπίδες της, παρά το γεγονός ότι εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ο 21χρονος δεν βρίσκεται στη ζωή, 9 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σώος νομίζω, αλλά το θέμα είναι ότι έχει πάει σε μέρος πολύ δύσκολο, σε μέρος παράξενο. Έτσι τουλάχιστον λέει το στίγμα που μας έχουνε δώσει από την Κυριακή που είμαι σε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους», δήλωσε στο neakriti.gr o πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων Σταύρος Μπαδογιάννης.
Έκκληση από την οικογένεια του Γερμανού τουρίστα
Η οικογένεια του νεαρού Γερμανού απευθύνει εκ νέου έκκληση για στήριξη των ερευνών με σύγχρονα μέσα, όπως θερμικές, υπέρυθρες κάμερες και περισσότερους διασώστες. Αναγνωρίζει ότι η περιοχή είναι δύσκολη και επικίνδυνη, δείχνει ωστόσο να μη χάνει τις ελπίδες της. «Ο Γιόχαν μπορεί να βρεθεί αν υπάρχει η σωστή υποστήριξη. Ο κόσμος πιστεύει πως ό,τι είναι δυνατό έχει ήδη γίνει. Αυτό όμως δεν ισχύει. Διασώστες, η ΕΜΑΚ και πυροσβέστες, συμμετέχουν στις έρευνες. Αλλά δεν υπάρχουν αρκετοί διασώστες. Χρειαζόμαστε επειγόντως περισσότερη βοήθεια», τονίζουν.
«Στην Ελλάδα οργανωμένη διάσωση δεν υπάρχει, αυτό να το ακούσει όλος ο κόσμος και να μη νομίζει ότι μπορεί να πηγαίνει καθένας εθελοντής ή ακόμα και οι πυροσβέστες - που δεν έχουν και τόσο εξοπλισμό», είπε ακόμη ο κ. Μπαδογιάννης και πρόσθεσε: «Έχουν στείλει από την Πυροσβεστική ανθρώπους και δεν βρήκαν ίχνη ανθρώπου. Έχει χιόνια και θα φαινόταν. Βέβαια, για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να έχει ένα κουκάκι τύχη και να ξέρει και τα βουνά πάρα πολύ καλά».
Ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων τονίζει ότι ο 21χρονος ακολούθησε όπως όλα δείχνουν μια από τις πιο δύσκολες, μη σηματοδοτημένες περιοχές των Λευκών Ορέων. «Αυτό το μέρος που το περνάμε κάθε χρόνο με μια οργανωμένη ομάδα του Ορειβατικού με πολύ λίγους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο. Ο τόπος είναι παράξενος και μόνο με σκοινιά μπορεί να περάσει κανείς. Το βλέπω λίγο δύσκολο να το χει περάσει και να έχει προσεγγίσει το Γκίγκιλο. Ένας 20χρονος, όσο ρωμαλέος και να 'ναι, δεν έχει την εμπειρία να δει το βουνό με το μάτι του έμπειρου», καταλήγει ο κ. Μπαδογιάννης.
Πηγή: neakriti.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Γιατί είναι τόσο επιθετική φέτος - Έκκληση ακόμη και τώρα για εμβολιασμό
Οι δύο γείτονες όπως διαπιστώθηκε στο δικαστήριο είχαν προηγούμενες προστριβές μεταξύ τους
Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με αμείωτη ένταση
Η κούραση που δεν συζητιέται στο LinkedIn και δεν φαίνεται σε κανένα CV
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα
Κάθε εμπειρία μπορεί να μεταφραστεί και να γίνει σκαλοπάτι για να επιτύχεις τις επιθυμητές αλλαγές. Δεν ξεκινάς από το μηδέν, απλώς συνεχίζεις τη διαδρομή με νέο «όχημα».
Μας σοκάρει ή όχι η απίστευτη ευκολία της αποκάλυψης;
Σταθερή η κατάστασή της
Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες μέχρι στιγμής
Είχε αναλάβει τον ρόλο της οδηγού
Κόπηκε από τη λίστα των αγροτών που θα πάνε στη συνάντηση
Πού την έδειξαν οι κάμερες
Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά στο κέντρο της Αθήνας
H συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου
Τι υποστήριξε από την πλευρά του ο άνδρας
Τι κατέθεσε ο ερασιτέχνης ψαράς και κάτοικος Ερέτριας
Οι νέες υπηρεσίες θα στελεχωθούν από διεπιστημονικές ομάδες προσωπικού με συνολικά 98 εργαζόμενους
«Τα παιδιά δεν είναι παράπλευρες απώλειες»: Η ομιλία της Τζέσικα Ντανάι για τη δολοφονία της μητέρας της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.