Κοινωνια

Λάρισα: Το προφίλ του 60χρονου δράστη και το ποινικό παρελθόν

Είχε κατέβει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάρισα: Το προφίλ του 60χρονου δράστη και το ποινικό παρελθόν
© EUROKINISSI

Λάρισα: Το προφίλ του 60χρονου δράστη και το ποινικό παρελθόν - Είχε κατέβει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή

Αυτοκτόνησε ο 60χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας στη Λάρισα, που ήταν ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο του από τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Νωρίτερα ακούστηκαν διαδοχικά πέντε πυροβολισμοί στο σημείο που βρίσκονταν οι Αρχές στη Λάρισα. Ο 60χρονος φαίνεται ότι ξεκίνησε να πυροβολεί αρχικά στον αέρα με καλάσνικοφ, ενώ στην συνέχεια έστρεψε τον όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το ποινικό παρελθόν

Ο 60χρονος φαίνεται πως έχει ποινικό παρελθόν. Πριν από χρόνια ο ίδιος ως εργαζόμενος σε νυχτερινά καταστήματα είχε συμπλακεί και μάλιστα είχε χτυπηθεί ανελέητα από ομάδα Ρομά και από τότε αντιμετώπιζε και προβλήματα στην υγεία του.

Όπως έγραψε στην Athens Voice o Γιώργος Σόμπολος το 2001 ο δράστης είχε συλληφθεί επειδή πέταξε χειροβομβίδα σε τουρκική νταλίκα στο τελωνείο της Λάρισας και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή για το περιστατικό. Γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν ακραία με τον ίδιο να είναι γνωστός εντός και εκτός Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια, είχε απασχολήσει τις αρχές για περιστατικά βίας σε βάρος της συζύγου του, για επεισόδια, συμπλοκές και άλλα μικρότερης σημασίας ζητήματα.

Είχε πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας είχε πολιτευτεί πριν από μερικά χρόνια με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα ήταν δεύτερος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στο νομό της Λάρισας. Στη συνέχεια αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή. Ήταν όμως και υποψήφιος ως Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Πατριωτικού Συνδέσμου πριν από μερικά χρόνια για την περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.