Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας - Ήταν ταμπουρωμένος στην επιχείρησή του
Νωρίτερα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το ξυλουργείο του 60χρονου άνδρα
Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας - Ήταν ταμπουρωμένος στην επιχείρησή του - Νωρίτερα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το ξυλουργείο του 60χρονου άνδρα
Πέντε πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν απο λίγο στους Γόννους Λάρισας, όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, ώστε να παραδοθεί ένας 60χρονος που φέρεται ότι σκότωσε χθες το πρωί δυο άνδρες απο την Μαγνησία, έπειτα απο οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος ξεκίνησε να πυροβολεί αρχικά στον αέρα με καλάσνικοφ, ενώ στην συνέχεια έστρεψε τον όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.
Τέλος στη ζωή του έβαλε πριν από λίγο ο 60χρονος Δημήτρης K. έπειτα από πολύωρες συνομιλίες με τους ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Ο δράστης του διπλού φονικού και εν τέλει αυτόχειρας, αυτοκτόνησε έπειτα από 7,5 ώρες αυτοκτόνησε και δίπλα του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε ένα όπλο. Στο ξυλουργείο αυτή την ώρα αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής ενώ θα γίνει έλεγχος του χώρου για την χειροβομβίδα που υποστήριζε πως είχε στην κατοχή του ο δράστης.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στους Γόνους Λάρισας, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα του διπλού φονικού. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες αλλά όχι μια ξεκάθαρη εικόνα. Αυτά που ανά διαστήματα αναφέρει ο 60χρονος στους διαπραγματευτές οδηγούν σε ένα συμπέρασμα πως υπήρχε προϊστορία ανάμεσα στους τρεις.
Η σχέση του 60χρονου με την οργάνωση «Χρυσή Αυγή» ήταν γνωστή εδώ και χρόνια στις αρχές. Άλλωστε την περίοδο που το καταδικασμένο κόμμα βρισκόταν στη Βουλή, ο Δημήτρης Κ. ήταν μέλος του, εξαιτίας όμως επεισοδίων που είχε προκαλέσει και λόγω των ακραίων θέσεων του, είχε εκδιωχθεί από την «ΧΑ». Αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2001 ο δράστης είχε συλληφθεί επειδή πέταξε χειροβομβίδα σε τουρκική νταλίκα στο τελωνείο της Λάρισας και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή για το περιστατικό. Γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν ακραία με τον ίδιο να είναι γνωστός εντός και εκτός Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια, είχε απασχολήσει τις αρχές για περιστατικά βίας σε βάρος της συζύγου του, για επεισόδια, συμπλοκές και άλλα μικρότερης σημασίας ζητήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι γονείς της ανήλικης εντόπισαν στο κινητό της μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον καλλιτέχνη
Αναζητούνται ακόμη οι γονείς της, 48 ώρες μετά το τροχαίο
Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
Τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Πέμπτης
Αναζητείται ακόμη ο επίδοξος «δράκος»
«Άκουσα το γκάζι και πέταξα το παιδί μου μέσα στο σούπερ μάρκετ» είπε η μητέρα που έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή
Αγωνία για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η μητέρα άρπαξε το παιδί και βούτηξαν στο διπλανό σούπερ μάρκετ
Την αστυνομία ειδοποίησε ο αδερφός του θύματος
Ο υπαίτιος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 41χρονος
Aποκαλύψεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή
Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα προσδοκόμενα κέρδη
Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τραπεζοκαθίσματα
Τραγικές φιγούρες η αδελφή και η θεία της 39χρονης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.