- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας - Ήταν ταμπουρωμένος στην επιχείρησή του
Νωρίτερα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το ξυλουργείο του 60χρονου άνδρα


Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας - Ήταν ταμπουρωμένος στην επιχείρησή του - Νωρίτερα, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί από το ξυλουργείο του 60χρονου άνδρα
Πέντε πυροβολισμοί ακούστηκαν πριν απο λίγο στους Γόννους Λάρισας, όπου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, ώστε να παραδοθεί ένας 60χρονος που φέρεται ότι σκότωσε χθες το πρωί δυο άνδρες απο την Μαγνησία, έπειτα απο οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος ξεκίνησε να πυροβολεί αρχικά στον αέρα με καλάσνικοφ, ενώ στην συνέχεια έστρεψε τον όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.
Τέλος στη ζωή του έβαλε πριν από λίγο ο 60χρονος Δημήτρης K. έπειτα από πολύωρες συνομιλίες με τους ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Ο δράστης του διπλού φονικού και εν τέλει αυτόχειρας, αυτοκτόνησε έπειτα από 7,5 ώρες αυτοκτόνησε και δίπλα του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε ένα όπλο. Στο ξυλουργείο αυτή την ώρα αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής ενώ θα γίνει έλεγχος του χώρου για την χειροβομβίδα που υποστήριζε πως είχε στην κατοχή του ο δράστης.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στους Γόνους Λάρισας, δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα του διπλού φονικού. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες αλλά όχι μια ξεκάθαρη εικόνα. Αυτά που ανά διαστήματα αναφέρει ο 60χρονος στους διαπραγματευτές οδηγούν σε ένα συμπέρασμα πως υπήρχε προϊστορία ανάμεσα στους τρεις.
Η σχέση του 60χρονου με την οργάνωση «Χρυσή Αυγή» ήταν γνωστή εδώ και χρόνια στις αρχές. Άλλωστε την περίοδο που το καταδικασμένο κόμμα βρισκόταν στη Βουλή, ο Δημήτρης Κ. ήταν μέλος του, εξαιτίας όμως επεισοδίων που είχε προκαλέσει και λόγω των ακραίων θέσεων του, είχε εκδιωχθεί από την «ΧΑ». Αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2001 ο δράστης είχε συλληφθεί επειδή πέταξε χειροβομβίδα σε τουρκική νταλίκα στο τελωνείο της Λάρισας και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή για το περιστατικό. Γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν ακραία με τον ίδιο να είναι γνωστός εντός και εκτός Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια, είχε απασχολήσει τις αρχές για περιστατικά βίας σε βάρος της συζύγου του, για επεισόδια, συμπλοκές και άλλα μικρότερης σημασίας ζητήματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μητέρα δε ήθελε να οδηγήσει η 15χρονη - «έλα ρε μαμά, φοβάσαι» της είπε
«Οι συμμαθητές του τον είχαν απομονώσει από τις παρέες τους»
Τα σενάρια που εξετάζονται
Ερευνώνται οι συνθήκες - Η κατάσταση της υγείας του
Στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη πριν τις εξετάσεις της, αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο αναφέρθηκε η ηθοποιός
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών
Αστυνομικός, ερωμένη και δολοφόνος. Ένα τρίγωνο θανάτου στη Ρόδο
415 παραβάσεις μόνο χθες Τρίτη
Αποπειράθηκε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς
Είπαν ότι τα χρήματα στα σπίτια τους ήταν από οικονομίες και κέρδη στο καζίνο
Με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας Ρόδου
Η μαθήτρια είχε εκπαιδευτεί σε ένα σεμινάριο που παρακολούθησε στο σχολείο της
Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή του βρέφους
Αναμένεται η απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα
Από πνιγμό ο θάνατος της 15χρονης
Προκαταρκτική έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 50χρονη
Χειροπέδες σε δύο άτομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.