- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
H Athens Voice διοργανώνει σειρά συζητήσεων και διαλέξεων με τίτλο «Οι αρετές του 21ου αιώνα». Το 1ο Forum είχε θέμα την «Ενσυναίσθηση» και πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Το θέμα της διοργάνωσης επικεντρώθηκε στην έννοια της ενσυναίσθησης και τη σημασία της ως συνεκτικού δεσμού για την κοινωνία μας. Η σημασία της ενσυναίσθησης στην ηγεσία, τις θέσεις ευθύνης, την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση, τη δημόσια σφαίρα, τον νέο ψηφιακό κόσμο, στην τέχνη, τη διαφορετικότητα, τα ζώα, τα social media.
Προσωπικότητες με κύρος και κοινωνική απήχηση από το φάσμα των επιστημών, των τεχνών, των επιχειρήσεων, με τη βοήθεια των έγκυρων δημοσιογράφων και συνεργατών της Athens Voice, μοιραστήκαν με το κοινό προσωπικά βιώματα και σκέψεις, προτείνοντας εργαλεία και τεχνικές για το πώς θα μπορούσαμε να συμβιώνουμε με σεβασμό ο ένας για τον άλλον.
Παρακολουθήστε όλα τα βίντεο του Forum εδώ