- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο - Χαλκιαδάκης για τον Άγγελο: Σήμερα θα κριθεί αν είναι ζωντανός ή κλινικά νεκρός
Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 3 ετών αγοριού
Χαλκιαδάκης για τον Άγγελο στο Ηράκλειο Κρήτης: Σήμερα θα κριθεί αν είναι ζωντανός ή κλινικά νεκρός
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον μικρό Άγγελο από το Ηράκλειο Κρήτης καθώς η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε μετά το χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από τα συνεχή βασανιστήρια, «έδειξε βλάβες μη αναστρέψιμες».
Το τρίχρονο παιδί που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης φέρει κακώσεις περασμένων ημερών, εβδομάδων και μηνών. Έχει υποστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ρήξη κοιλιακής αορτής ενώ φέρει βαρύτατα τραύματα, μώλωπες και εκχυμώσεις στο σώμα του και εγκαύματα, ακόμη και καψίματα από τσιγάρα.
Η φρίκη του ανηλίκου αποκαλύφθηκε όταν ένα 17χρονο κορίτσι άκουσε φασαρία από το σπίτι του τρόμου και έσπευσε να καλέσει το ΕΚΑΒ, βλέποντας το αγοράκι να έχει χάσει τις αισθήσεις του και τον 44χρονο πατριό του να βρίσκεται από πάνω του και να φωνάζει «ξύπνα».
«Ήταν σε κώμα, ανέπνεε, δεν αντιδρούσε και ήταν παγωμένο»: H περιγραφή της γιατρού του ΕΚΑΒ για τον μικρό Άγγελο
Όπως ανέφερε στο MEGA η γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, το μικρό παιδί ήταν σε κώμα και δεν αντιδρούσε. «Στις 09.06 φτάσαμε σε ισόγειο διαμέρισμα όπου μας περίμενε έξω άνδρας που μας οδήγησε μέσα. Στο σαλόνι βρισκόταν μια γυναίκα και ξαπλωμένο στον καναπέ ένα αγόρι 3 ετών, το οποίο ήταν σε κώμα, ανέπνεε, δεν αντιδρούσε και ήταν παγωμένο. Με μια δεύτερη ματιά διαπίστωσα ότι η αριστερή πλευρά του προσώπου του ήταν ερυθρή. Ρώτησα πώς συνέβη αυτό και ο άνδρας μου απάντησε ότι πριν καλέσει το ΕΚΑΒ το αγόρι έπεσε και χτύπησε στο τραπεζάκι του σαλονιού».
«Όσο παρατηρούσα το αγόρι είδα ότι στα νύχια των χεριών του υπήρχαν αιματώματα και μια κάκωση στη ράχη του δεξιού ποδιού, η οποία έμοιαζε παλαιότερη. Στη συνέχεια ρώτησα τη γυναίκα που βρισκόταν στον χώρο, η οποία μου δήλωσε ότι ήταν μητέρα του αγοριού, αν αυτές τις ημέρες το αγόρι ήταν άρρωστο. Μου είπε ότι τις τελευταίες δύο μέρες το αγόρι ήταν κρυωμένο και τίποτε παραπάνω, ενώ πρόσθεσε ότι γενικότερα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα γεννητικά του όργανα, λέγοντας μου επί λέξει ότι ”έχει γενικότερα πρόβλημα με το πουλάκι του”. Ωστόσο για το κρυολόγημα που αναφέρθηκε μου δήλωσε ότι το παιδί δεν παίρνει αντιβίωση».
«Στη συνέχεια πήρα ένα κουβερτάκι που υπήρχε στο σπίτι, το τύλιξα και μετέφερα το αγόρι στο ασθενοφόρο. Στη διαδρομή από το σπίτι στο νοσοκομείο το παιδί έκανε δύο φορές σπασμούς και είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της διακομιδής μυδρίαση στα μάτια».
Χαλκιαδάκης: Ειδικές εξετάσεις για να δούμε αν είναι ζωντανός ή κλινικά νεκρός
O διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γεώργιος Χαλκιαδάκης, μίλησε στο Live News σχετικά με τη πορεία της υγείας του 3χρονου Άγγελου, καθώς από σήμερα το παιδί υποβάλλεται σε εγκεφαλικά τεστ.
«Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν σήμερα, δυστυχώς είναι αρνητικά. Περιμένουμε και κάποιες ειδικές εξετάσεις ώστε να βγάλουμε το τελικό πόρισμα αν ο Άγγελος είναι ζωντανός ή κλινικά νεκρός», ανέφερε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απολογούνται σήμερα οι γονείς
Ο 30χρονος φέρεται να σκότωσε τον 67χρονο με κατσαβίδι
Αύριο στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού
Όσα έγιναν έξω από καφετέρια στις Αρχάνες
Οι πρώτες πληροφορίες για το έγκλημα
Το όχημα του καρφώθηκε σε φορτηγό
Κρατούσε την ανήλικη στο σπίτι του και δεν της επέτρεπε να βγει έξω
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Σφαίρα κατέληξε σε μπαλκόνι σπιτιού
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Θεωρείται από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς των τελευταίων 15 χρόνων
Μάχη για τη ζωή του συνχίζει να δίνει το κοριτσάκι
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο
Σφοδρότατη η σύγκρουση - Ακαριαίος ο θάνατός του
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο
Εκείνος δεν άνοιγε την πόρτα
Το ένα παιδάκι κρατάει και την τσάντα του
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.