- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καθηγητής στον Άλιμο: «Θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά μας χώρισε η αστυνομία» κατέθεσε η 14χρονη
Είχαν σχεδιάσει να συναντηθούν - Όσα αποκάλυψε η μαθήτρια
Καθηγητής στον Άλιμο: «Θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά μας χώρισε η αστυνομία» κατέθεσε η 14χρονη
Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον 52χρονο καθηγητή στον Άλιμο που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριάς του Ο 52χρονος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ έχει κάνει αίτηση για μεροκάματα προκειμένου να λάβει ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση, ωστόσο δεν έχει γίνει δεκτή.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 52χρονος από τον Άλιμο συνομιλούσε με μαθήτριά του και την παρακινούσε να κλείσουν ραντεβού για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, ωστόσο, τα σχέδιά του ανετράπησαν με τη σύλληψή του από τις αστυνομικές Αρχές.
Αποκάλυψε ότι είχαν σχεδιάσει να συναντηθούν για να προχωρήσουν τη σχέση τους. «Ναι σκοπεύαμε αλλά δεν προλάβαμε. Μας χώρισαν», ανέφερε στην κατάθεσή της, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση πρόσθεσε: «Είδε η Αστυνομία, τα μηνύματα από τα κομπιούτερ και τον πήρανε, δεν προλάβαμε. Μας χώρισαν. Δηλαδή έλεος».
Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης στους παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, το κορίτσι ξεκίνησε να ανταλλάσσει αθώα μηνύματα με τον καθηγητή της, ωστόσο στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, η συνομιλία τους έγινε «πρόστυχη». Μάλιστα ο 52χρονος είχε ενημερώσει την 14χρονη ότι όταν αυτή θα γινόταν 16 ετών θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους.
Στην κατάθεσή του το κορίτσι είπε ότι είχε συναντηθεί από κοντά με τον καθηγητή και μάλιστα έκατσαν για κάποιο διάστημα μέσα στο αυτοκίνητό του όπου «κάναμε κάποια πράγματα». Εκεί βρισκόταν και μία εξωσχολική φίλη της ανήλικης η οποία παραδέχθηκε ότι δεν της άρεσαν όσα είδε. Αναφορικά με τις συνομιλίες τους είπε ότι ήταν καθημερινές και είχαν διάρκεια περίπου πέντε ωρών και γίνονταν κυρίως βράδυ όταν οι γονείς της νόμιζαν ότι πήγαινε για ύπνο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Στην Ευελπίδων οι 22 για τις εικονικές εταιρίες - Βαρύ κατηγορητήριο για το κύκλωμα με τα τιμολόγια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.