- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πορνογραφία ανηλίκων: Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής του ΕΚΠΑ με ευρωπαϊκό ένταλμα
Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ένας 45χρονος Ιταλός καθηγητής του ΕΚΠΑ, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για πορνογραφία ανηλίκων.
Ειδικότερα, ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών καθώς από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε φωτογραφίες του με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ανήλικους ενώ παρότρυνε ανήλικους να του αποστείλουν, έναντι αμοιβής, φωτογραφίες που αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Ο 45χρονος είναι επίκουρος καθηγητής φιλολογίας του ΕΚΠΑ και το ένταλμα από την Ιταλία έχει εκδοθεί για πράξεις που έγιναν το 2013. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.