Ειρήνη Μουρτζούκου: Το πρόσωπο που κατονομάζει ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη
«Δεν ήταν μαζί μου το παιδί το τελευταίο βράδυ»
Ειρήνη Μουρτζούκου: Το πρόσωπο που κατονομάζει ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου, το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα αποκάλυψε το πρόσωπο που θεωρεί ότι σκότωσε τον Παναγιωτάκη τονίζοντας ότι «δεν ήταν μαζί μου το παιδί το τελευταίο βράδυ, ήταν με τη Φωτεινή».
Ειδικότερα, η 24χρονη μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Open Τώρα», ανέφερε πως η Φωτεινή βρισκόταν μαζί της στο σπίτι και απέκρυψε την κατάσταση του παιδιού, δηλαδή πως είχε κάνει εμετό. Κατά τα λεγόμενα της Ειρήνης Μουρτζούκου όταν συνέβησαν όλα αυτά η Φωτεινή ήταν μόνη με τον μικρό Παναγιωτάκη, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν ήταν η μοναδική φορά που η κατάσταση του παιδιού είχε επιδεινωθεί όταν βρισκόταν μαζί της.
Φωτεινή: «Δεν θα ανεχθώ άλλο η Ειρήνη να με διαβάλλει»
Από την πλευρά της, η Φωτεινή, φίλη της μητέρας του Παναγιωτάκη προχώρησε σε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ειρήνης Μουρτζούκου για τη δημόσια επίθεση της απέναντι της.
«Δεν θα ανεχθώ άλλο η Ειρήνη να με διαβάλλει, αν υπάρχει ένοχος ας πληρώσει», επισήμανε η Φωτεινή.
«Δεν ήταν στα δικά μου χέρια το παιδί 12 ώρες πριν πεθάνει»
Στη συνέχεια η Ειρήνη Μουρτζούκου λέει πως έχει μάρτυρα για το περιστατικό καθώς μιλούσε σε βιντεοκλήση με την αδερφή της Πόπης.
«Δεν ήταν στα δικά μου χέρια το παιδί 12 ώρες πριν πεθάνει. Ο μικρός ήταν πράσινος και έχω και μάρτυρα γιατί μιλούσα τότε με την αδερφή της Πόπης, την Κατερίνα σε βιντεοκλήση. Όλοι ήμασταν στο δωμάτιο, εγώ η Φωτεινή και ο Παναγιωτάκης. Εγώ, η Φωτεινή, ο *** καθόμασταν έξω. Πάμε μέσα μωρή της λέω, να έρθει και η Πόπη να κάτσουμε. Παίρνω τηλέφωνο την Πόπη, όπως θα έρχεσαι της λέω φέρε μπειμπιλίνο μου λέει εντάξει. Φωνάζει η Φωτεινή με τον *** ότι ο Παναγιώτης έχει γκρίνια. Άσε του λέω θα του δώσω εγώ ντεπόν και μου λέει όχι θα πάρω την Πόπη και εκείνη τους λέει είμαι στον δρόμο, έρχομαι. Και ξεκινάει τώρα η Φωτεινή με τον *** να βρίζουν Πόπη και τους λέω έρχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η Ειρήνη Μουρτζούκου συμπλήρωσε τα εξής: «Μιλούσα με την Κατερίνα και φωνάζει η Φωτεινή και λέει: Το παιδί, λέει γρήγορα γιατί κάνει εμετό. Εγώ δεν το κατάλαβα και βλέπω μια Φωτεινή ότι πήγε το έκανε μπάνιο και το γάλα ξεχείλισε. Δεν μας είπε κάτι ότι: ρε παιδιά κάτσε να ξυπνήσω τον άνθρωπο, να πάμε στο Κέντρο Υγείας. Εκείνο το βράδυ πάλι η Πόπη έλειπε, εγώ δεν ήμουν στο δωμάτιο και όταν ήρθε η Πόπη της λέει τίποτα δεν έπαθε το παιδί, έκανε μια γουλιά ενώ έξω ήταν γεμάτος εμετός. Είχε γκρίνια όλο το βράδυ το παιδί δεν είπε τίποτα από αυτά η Φωτεινή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα σε δημοτικές και επαρχιακές οδούς - Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Προγραμματίζεται αποκλεισμός αεροδρομίου Ιωαννίνων - Κλειστός ο Προμαχώνας
Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση - Σε εξέλιξη η προανάκριση
Στοχευμένοι έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στην Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
Σοκ στον Άγιο Λέοντα - Οι γιατροί μιλούν για εικόνες που δεν είχαν αντικρίσει ποτέ
Συγκρούσεις μετά την πορεία στη μνήμη Γρηγορόπουλου - Ομάδα 400 ατόμων επιτέθηκε σε ΜΑΤ
Όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα - Καταστράφηκε ολοσχερώς
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα για τον σκύλο που σκότωσε το 2χρονο
Το αγοράκι υπέστη σοβαρά τραύματα - Δεν κατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί
Τρίμηνη ισχύς της κήρυξης σε δήμο Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
Ακινητοποίησε τον 42χρονο μαζί με δύο συνεργούς - Απείλησε την οικογένειά του
Σοβαρές αλλοιώσεις, προσθήκες εικόνας και ενδείξεις ΑΙ σε υλικό που παρουσιάστηκε ως αυθεντικό
Αντί η πολιτεία να δημιουργήσει ένα ανάχωμα στην αμάθεια και τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό των εφήβων, έχει εγκαταλείψει την εκπαίδευση στο διαδίκτυο, στους συμμαθητές τους και την πορνογραφία
Ακινητοποιήθηκαν τρένα σε Λάρισα και Λειανοκλάδι - Μεταφορά επιβατών με λεωφορεία
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, με διακοπές κυκλοφορίας
Ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιλά στην ATHENS VOICE
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων
Συναγερμός λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα - Οδηγία μετακίνησης προς τους κατοίκους
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.