- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άλιμος: «Σε δύο μήνες κλείνει τα 15, θα ευχόμουν να ήταν μεγαλύτερη» - Τι είπε στην απολογία του ο καθηγητής
«Είναι αμοιβαίο» - Προκλητικός ο 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτριά του
Άλιμος: Τι είπε στην απολογία του ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτριά του
Ο 52χρονος καθηγητής σε σχολείο του Αλίμου που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την κατηγορία της ασέλγειας με την οποία βαρύνεται, υποστήριξε ότι υπήρχαν «αμοιβαία αισθήματα» με τη 14χρονη μαθήτριά του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LIVE News, ο 52χρονος καθηγητής του Αλίμου φέρεται να είπε: «Θέλω να πω μόνο την αλήθεια. Πράγματι, την Τρίτη φορά που συναντηθήκαμε με την μαθήτριά μου, της έδωσα μόνο ένα φιλί στο λαιμό και την άγγιξα στο πόδι και εφόσον εκείνη το ήθελε. Η σχέση μας ήταν πλατωνική και είχαμε αμοιβαία αισθήματα αγάπης.
Δεν την άγγιξα ποτέ και δεν είχα αυτό τον σκοπό. Σε δύο μήνες θα κλείσει τα 15 και θα ευχόμουν να ήταν μεγαλύτερη. Δεν ήξερα ότι η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων είναι παράνομο και διώκεται. Δεν της έστειλα ποτέ γυμνές φωτογραφίες και μπορείτε να ρωτήσετε και την ίδια.
Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ζητώ συγγνώμη από την ίδια και από όλους όσους πίκρανα».
«Προέχει η ηρεμία του σχολείου» – Η απάντηση στις καταγγελίες που έγιναν για τον καθηγητή το 2019
Όπως αποκάλυψε το Live News, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου είχε κάνει αμέτρητες καταγγελίες για την προβληματική συμπεριφορά του καθηγητή, με την υπόθεση να φτάνει ως την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το έγγραφο από το 2019 που έφερε στο «φως» η εκπομπή, δείχνει την απάντηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης στον Σύλλογο γονέων. Σύμφωνα με το έγγραφο, η απάντηση στις σοβαρές καταγγελίες ήταν πως αυτό που προέχει είναι να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα μέσα στο σχολείο και να μην συνεχιστεί η διαταραχή στις σχέσεις των μελών της σχολικής κοινότητας.
«Στην παρούσα χρονική στιγμή, προέχει η διατήρηση ενός ήρεμου θετικού κλίματος στη σχολική μονάδα και όχι η όξυνσή του μετά από τη συνεχιζόμενη διαταραχή των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας».
Σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς». Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω πειθαρχικής διερεύνησης και ο διευθυντής Εκπαίδευσης θα καλέσει τον καθηγητή για να συζητήσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Ο Αθανάσιος Ιμπραΐμ έχει ύψος 1.60μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια
Ο Γιαακούμπ Φαντλ έχει ύψος 1,55 μ. και βάρος 75 κιλά
Συστήνεται η άμεση διαγραφή τέτοιων μηνυμάτων, καθώς και η ενημέρωση των αρμόδιων αρχών
Ο 26χρονος αφού παράτησε την κοπέλα σε πάρκο επέστρεψε στο ξενοδοχείο
Για ανθρωποκτονία δια παραλείψεως κατηγορούνται οι τρεις άντρες που ήταν μαζί της
Άγνωστο παραμένει εάν θα πραγματοποιηθεί το απογευματινό δρομολόγιο
Ένας εκ των κατηγορούμενων έκρυψε το κινητό και καθάρισε το δωμάτιο από τα ναρκωτικά
Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους οι 3 κατηγορούμενοι - Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
Η 14χρονη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων
Εξετάζονται οι φυσικοχημικές παράμετροι της λίμνης
Κομβικό πρόσωπο στον γρίφο του θανάτου της ο 26χρονος πρωταθλητής της άρσης βαρών
«Δεν το μεταφέρανε, δεν το βγάλανε έξω το παιδί, το πετάξανε το παιδί μου»
Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Φως στα αίτια του θανάτου της 19χρονης θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση
Ειδικότερα, κάνει γνωστό ότι πρόκειται για πρώην αθλητή της, ο οποίος δεν έχει ενεργό αθλητικό δελτίο
Καταγγελία εν διαστάσει συζύγου για βία και απειλές, βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Το πλοίο αναχώρησε με τους μισούς επιβάτες και χωρίς φορτηγά και ΙΧ
Αφορά τόσο στο ύψος των ποινών όσο και στην αναγνώριση ελαφρυντικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.