- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγιο Όρος: Νεκρός ο μοναχός που αγνοούνταν από τις 29 Νοεμβρίου
Βρέθηκε αρκετά μακριά από το σημείο που είχε εξαφανιστεί - Προβληματισμός στις αρχές
Άγιο Όρος: Νεκρός ο μοναχός που αγνοούνταν από τις 29 Νοεμβρίου - Προβληματισμός στις αρχές
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 40χρονου μοναχού Επιφάνιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 30 Νοεμβρίου από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος στο Άγιο Όρος, όπου εγκαταβιούσε τα τελευταία χρόνια.
Η σορός του μοναχού εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Μονοξυλίτης της Προβάτας, στις νότιες ακτές του Αγίου Όρους και ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Περισυνελέγη από λιμενικούς του Λιμεναρχείου Αγίου Όρους, το οποίο και διενεργεί την προανάκριση για το συμβάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα.
Τα ίχνη του μοναχού είχαν χαθεί στις δυτικές παρυφές του Αγίου Όρους, αλλά η σορός βρέθηκε στα νότια της Αθωνικής Πολιτείας. Η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ακολούθως θα επιστρέψει στη Μονή Ξενοφώντος για την ταφή.
Άγιο Όρος: Το χρονικό της εξαφάνισης του μοναχού
Ο μοναχός είχε εξαφανιστεί από το Μοναστήρι στις 30 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν για πέντε ημέρες έρευνες για τον εντοπισμό τους από από ομάδες διάσωσης, δίχως ωστόσο να καρποφορήσουν.
Σύμφωνα με το voria.gr στο «Περιβόλι της Παναγίας» είχαν καταφθάσει Βάσεις Ετοιμότητας από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κασσάνδρας, Καβάλας και Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή ειδικού σκύλου και drone.
Παράλληλα, στην επιχείρηση εντοπισμού του, συνέδραμε και Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα και εννέα Πυροσβέστες.
Εκείνο που προβληματίζει είναι το γεγονός πως τα ίχνη του χάθηκαν από τη Μονή Ξενοφώντος στις δυτικές ακτές του Αγίου Όρους και βρέθηκε αρκετά μακριά, στις νότιες βραχώδεις ακτές της Αθωνικής Πολιτείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα
Η οικογένεια κινείται νομικά κατά των υπευθύνων
Συνελήφθη συνομήλικός του
Την ακολούθησε και απομακρύνθηκε όταν η 16χρονη τον έσπρωξε
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην Παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ
Η ανάρτηση του γιατρού που το επανέφερε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.