- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ειρήνη Μουρτζούκου: Είπα ψέματα ότι ο πατέρας των παιδιών μου είναι ο πατριός μου
«Δεν θέλω να πω ποιος είναι», είπε η 24χρονη
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανακάλεσε τις δηλώσεις για τον πατριό της - «Δεν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού μου»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανακάλεσε τις δηλώσεις της για το ποιος ήταν ο πατέρας των παιδιών της, σημειώνοντας ότι είπε ψέματα ότι πρόκειται για τον πατριό της, τον σύντροφο της μητέρας της.
Μιλώντας στο OPEN, η Ειρήνη Μουρτζούκου ζήτησε συγγνώμη από τον πατριό της. «Θα ήθελα να ζητήσω στον Γιώργο μία συγγνώμη. Όπως βγήκε η κυρία Πόπη, η οποία δεν είναι μάνα μου, για αυτό την αποκαλώ έτσι, και με πόνεσε και με έβγαλε φονιά σε όλο το πανελλήνιο, έτσι και εγώ ήθελα να την πονέσω με αυτόν τον τρόπο. Δεν ισχύουν αυτά που είπα, είπα ψέματα, για αυτό βγήκα δημόσια να του ζητήσω συγγνώμη και δεν βγήκα πισώπλατα. Δεν είναι ο πατέρας των παιδιών μου, δεν θέλω να πω ποιος είναι».
Σήμερα η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου για συκοφαντική δυσφήμιση
Σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου θα δικαστεί για τη συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατριός της, για τις δηλώσεις της. Το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο αποφάσισε την αναβολή προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο μηνυτής, ώστε να εξεταστεί και να δηλώσει αν συναινεί να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν με κατηγορούν οι Αρχές και με κατηγορεί η μάνα μου
Συνεχίζεται να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων και των μαρτυριών για την υπόθεση της Αμαλιάδας και τον ρόλο της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου σε ό,τι σχετίζεται με τους θανάτους των 5 βρεφών. Η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα της προσάπτουν, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει στοιχεία που να την ενοχοποιούν.
Για τις κατηγορίες από τη μητέρα της, η Ειρήνη Μουρτζούκου σχολίασε: «Πήγε με αποδείξεις ή με φωτογραφίες; Να μας πει και εμάς γιατί… Το να κατηγορείς τον άλλον, μπορεί να βγω και εγώ. Δεν ασχολούμαι με αυτή την γυναίκα, δεν θέλω να ασχοληθώ καν. Μου είπαν ότι είναι στενοχωρημένη, την έχει πειράξει όλο αυτό. Δε με ενδιαφέρει. Να είναι καλά. Από μένα δεν έχει ούτε, όχι καλημέρα, ούτε στην κηδεία μου να μην πατήσει. Αλήθεια το λέω, ούτε εκεί δεν τη θέλω».
Οι καταθέσεις για την υπόθεση θρίλερ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, με πάνω από 25 άτομα να έχουν εξεταστεί ήδη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών σε Αθήνα, Πάτρα και Αμαλιάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιπαραθέσεις μαρτύρων και ανατροπές στις καταθέσεις για το περιστατικό στην Ερέτρια
Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το απίστευτο περιστατικό
Ο ίδιος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην αστυνομία
Εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του
Εκδικάζεται η υπόθεση της διαχείρισης του βιντεοληπτικού υλικού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η καταγγελία γυναίκας και ο εντοπισμός των δραστών
Τι καθορίζει τη νομική κάλυψη και βοήθειά μας;
Η βόλτα στην παραλία και η δυσάρεστη έκπληξη κατά την επιστροφή του στο αυτοκίνητο
Οι πρώτες ενδείξεις για το δυστύχημα
«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η βλάβη στα μάτια είναι μεγάλη», λέει η μητέρα της
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
507 χλμ μακριά από το σπίτι του- Του απέρριψαν τη μετάθεση χωρίς αιτιολόγηση
Περισσότεροι από 180 εθελοντές κάλυψαν χιλιάδες καρναβαλιστές με άμεσες παρεμβάσεις
To βεβαρημένο παρελθόν του δράστη, τα προειδοποιητικά σημάδια που αγνοήθηκαν και η συζήτηση για την έμφυλη βία
Συντονισμένη επιχείρηση και πολυήμερη παρακολούθηση οδήγησαν στην αποκάλυψη δύο διαμερισμάτων-αποθηκών
Η παράτυπη πρακτική είχε γίνει viral στα social media - Συνολικά 124 παραβάσεις το τελευταίο 24ωρο
Σφοδρή σύγκρουση τα ξημερώματα στην Οβρυά - Προανάκριση για τα αίτια
Ταυτοποιήθηκε ο 64χρονος - Πώς η μητέρα απέτρεψε δεύτερη κακοποίηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.