- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Καιρός σήμερα: Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι έως 8 μποφόρ — Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα
Με βροχές θα συνεχιστεί το σκηνικό του καιρού και σήμερα Παρασκευή με τα περισσότερα φαινόμενα να εξασθενούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει το ανώτερο τους 21 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ.
Στην πρόγνωση καιρού του το meteo.gr αναφέρει πως σήμερα θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως τις πρωινές ώρες. Στη συνέχεια προβλέπεται βελτίωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
Πού αναμένονται τα ισχυρά φαινόμενα
Στις Σποράδες και στην Εύβοια προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι, με επανεμφάνιση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται επίσης στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο.
Στις Κυκλάδες και σε περιοχές της Κρήτης ο καιρός θα είναι άστατος, με έντονες βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται έως αργά το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα, η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το μεσημέρι.
Στη Θεσσαλία, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις βραδινές ώρες στη Μαγνησία και στη Λάρισα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.
Η εικόνα στην υπόλοιπη χώρα
Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα σποραδικών βροχών νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς, ενώ στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 19 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λιγότερα φαινόμενα και περισσότερα διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 22 βαθμούς Κελσίου.