Ελλαδα

Υπόθεση Marfin: Απολογούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπόθεση Marfin: Απολογούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε

Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση της Marfin θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη (21.10) ενώπιον της ανακρίτριας μετά τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.

Συγκεκριμένα, σήμερα απολογούνται η 46χρονη κατηγορουμένη, η οποία εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Αγγλία και ένας από τους δύο 42χρονους συγκατηγορουμένους της για την υπόθεση της Marfin. Ο δεύτερος 42χρονος έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Υπόθεση Marfin: Ποιες είναι οι νέες κατηγορίες που τους αποδίδονται

Οι τρεις κατηγορούμενοι βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι και καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις νέες κατηγορίες που τους αποδίδονται. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε στο πλαίσιο τρομοκρατικών πράξεων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24 ατόμων, εργαζομένων στην τράπεζα.

Κατά πληροφορίες, στη δικογραφία δεν έχουν συμπεριληφθεί νέα στοιχεία που να σχετίζονται με τις συμπληρωματικές κατηγορίες, ούτε και πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του ανώνυμου e-mail που οδήγησε στη σύλληψή τους.