- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μεγάλη κινητοποίηση για επικίνδυνο υλικό σε κάδο απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο
Συναγερμός σήμανε σήμερα Σάββατο 17/10 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική όταν εντοπίστηκε δοχείο, που αντιστοιχεί σε επικίνδυνο υλικό, σε κάδο απορριμμάτων.
Άμεσα στη συμβολή των οδών Παπασκρέκα και Κονδύλη στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, βρέθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έχοντας λάβει ειδοποίηση για αναθυμιάσεις.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν το δοχείο, στο οποίο αναγραφόταν, ονομασία που αντιστοιχεί σε επικίνδυνο υλικό, και το ανέσυραν από τον κάδο, ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ενεργειών. Στη συνέχεια αυτό παρελήφθη από ομάδα ειδικών.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα από τον 7ο Πυροσβεστικό Σταθμό καθώς και Ειδική Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ. Επίσης κινητοποιήθηκε κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.