- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Είχε μάθει κολύμπι μόλις τις τελευταίες ημέρες ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στα Χανιά - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο ενός 22χρονου από την Ινδία στη θαλάσσια περιοχή του Τερσανά, στα Χανιά, το απόγευμα της Δευτέρας (12/10). Ο νεαρός έχασε τη ζωή του, ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα είχε καταφέρει να μάθει κολύμπι, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 22χρονος εργαζόταν για δεύτερη διαδοχική τουριστική σεζόν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Άνθρωποι από το περιβάλλον του περιέγραψαν πως το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς είχε αποκτήσει πρόσφατα μια δεξιότητα που επιθυμούσε πολύ, το κολύμπι στη θάλασσα.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αποφάσισε να βουτήξει, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις συναδέλφων του που προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν επέστρεφε στην ακτή, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι Αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή του Τερσανά.