- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Βουλιαγμένη: Αύριο στον ανακριτή ο 76χρονος και η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις βρίσκονται ο 76χρονος και η 21χρονη φίλη του μετά το επεισόδιο στη Βουλιαγμένη που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου. Ο άνδρας διώκεται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ενώ η νεαρή για απλή συνέργεια, εξύβριση και απειλή.
Οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή. Μετά τις απολογίες τους, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή τους και τα επόμενα βήματα στην υπόθεση που βρίσκεται πλέον υπό δικαστική διερεύνηση.
Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής στην ακτή της Βουλιαγμένης, όταν ο 82χρονος διαπληκτίστηκε με τον 76χρονο, που συνοδευόταν από την 21χρονη, για μία ή δύο ξαπλώστρες. Η αρχικά λεκτική αντιπαράθεση ξέφυγε στην πορεία, με τους δύο άνδρες να καταλήγουν σε σωματική συμπλοκή.
Μέσα στην ένταση ο 82χρονος υπέστη ανακοπή. Νοσηλεύτρια και άλλοι παρευρισκόμενοι επιχείρησαν να τον επαναφέρουν, χρησιμοποιώντας και απινιδωτή, όμως αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο. Το συμβάν προκάλεσε πανικό στην παραλία, ενώ ο 76χρονος δήλωσε στο MEGA ότι χτυπήθηκε από τον 82χρονο και λιποθύμησε.