Ελλαδα

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και πέταξαν πέτρα σε 17χρονο συμμαθητή τους έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και πέταξαν πέτρα σε 17χρονο συμμαθητή τους έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας 17χρονος στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από δύο συμμαθητές του. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, έξω από Λύκειο στην περιοχή των Πεύκων, όπου βρίσκονταν οι τρεις ανήλικοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος φέρονται αρχικά να εξύβρισαν τον συμμαθητή τους και στη συνέχεια να του επιτέθηκαν χτυπώντας τον. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μάλιστα, φέρονται να πέταξαν εναντίον του ακόμη και πέτρα.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο 17χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και αργότερα αποχώρησε. Οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για την επίθεση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης-Συκεών.