- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τραυματίστηκε οδηγός μηχανής στην Πάτρα προσπαθώντας να σταματήσει σε σιδηροδρομική διάβαση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραυματίστηκε οδηγός μηχανής στην Πάτρα προσπαθώντας να σταματήσει σε σιδηροδρομική διάβαση - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο νοσοκομείο κατέληξε δικυκλιστής μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 11:30, κοντά στη σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αναβάτης πλησίαζε στη διάβαση την ώρα που κατέβαιναν οι προστατευτικές μπάρες για τη διέλευση συρμού του Προαστιακού. Επιχείρησε να φρενάρει ώστε να σταματήσει πριν από τις γραμμές, όμως έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και έπεσε στο οδόστρωμα.
Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε από την πτώση και ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον παρέλαβε, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ιατρική φροντίδα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι καθησυχαστικές, καθώς τα τραύματά του δεν χαρακτηρίζονται σοβαρά.
Από τα αρχικά στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος, ενώ το συμβάν προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση στην περιοχή. Μετά τη διακομιδή του τραυματία έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τις Αρχές, με την Τροχαία Πατρών να διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.