- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του Θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή
Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο παλιό κτίριο του Θεάτρου Μπάτμιντον, στο Πάρκο Γουδή. Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 λόγω των πυκνών καπνών.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:00 σε χώρο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση του περιστατικού.
Στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 βραχιονοφόρα οχήματα και 1 όχημα αναπνευστικών συσκευών. Στην επιχείρηση συνδράμουν εθελοντές καθώς και υδροφόρες των Δήμων: Αθηναίων, Ζωγράφου και Παπάγου-Χολαργού.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν υπάρχουν αναφορές για άτομα που να έχουν εγκλωβιστεί ή να χρειάζονται ιατρική βοήθεια με το ΕΚΑΒ να έχει διαθέσει δύο οχήματα στο σημείο για την παροχή άμεσης συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή του Γουδή μετά την πυρκαγιά, προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει ασφαλή περίμετρο γύρω από το κτιριακό συγκρότημα, με στόχο την προστασία των πολιτών και τη διευκόλυνση των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στο σημείο.
Παράλληλα, πραγματοποιούνται διακοπές της κυκλοφορίας σε βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής, λόγω της επιχείρησης κατάσβεσης.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί:
- Στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της εισόδου των σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας
- Στην οδό Βαρύτη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανελλοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μπάτμιντον
- Στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Λόγω της πυρκαγιάς και της κατεύθυνσης των καπνών, η Πολιτική Προστασία απέστειλε μήνυμα μέσω του 112, καλώντας τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.
⚠️ Activation 1️⃣1️⃣2️⃣
— 112 Greece (@112Greece) July 12, 2026
🆘 Fire in the #Badminton_Theater of the regional unit of #Attica
‼️ The smoke is heading towards your area
‼️ Stay indoors, close doors and windows
‼️ Stay alert and follow the instructions of the Authorities
ℹ️ https://t.co/GY26GrlKvl@pyrosvestiki…
Tο μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πυρκαγιά στο Θέατρο Badminton της Περιφέρειας Αττικής. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».