- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένοχος ο οδηγός που ήθελε να ξηλώσει τον εγκέφαλο της BMW μετά το τροχαίο στη Ρόδο που σκοτώθηκαν μητέρα και κόρη
Το χρονικό της υπόθεσης
Ένοχος ο οδηγός που ήθελε να ξηλώσει τον εγκέφαλο της BMW μετά το τροχαίο στη Ρόδο που σκοτώθηκαν μητέρα και κόρη - Το χρονικό της υπόθεσης
Ποινή φυλάκισης δύο ετών και τεσσάρων μηνών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον 44χρονο οδηγό της BMW που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο της 17ης Μαΐου, με θύματα μητέρα και κόρη. Η ποινή μετατράπηκε προς 15 ευρώ ημερησίως.
Το δικαστήριο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, να αφαιρέσει τον ηλεκτρονικό καταγραφέα συμβάντων του οχήματος, στοιχείο που θεωρείται κρίσιμο για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, στις 20 Μαΐου 2026 επικοινώνησε επανειλημμένα με υπάλληλο εταιρείας οδικής βοήθειας, ζητώντας οδηγίες για την αφαίρεση του καταγραφέα. Ο εργαζόμενος αρνήθηκε να προχωρήσει, ενημέρωσε την εταιρεία και την Τροχαία, αποτρέποντας οποιαδήποτε παρέμβαση.
Ο 44χρονος υποστήριξε πως στόχος του ήταν να προστατεύσει τον καταγραφέα, επικαλούμενος ειδοποιήσεις για πιθανή βλάβη και κίνδυνο ανάφλεξης, όμως οι ισχυρισμοί του απορρίφθηκαν. Η κύρια δικογραφία για το δυστύχημα παραμένει ανοιχτή, ενώ ο ίδιος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.