- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλειδωμένα για ώρες στο αυτοκίνητο τα δύο ανήλικα αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά στην Κύπρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Κλειδωμένα για ώρες στο αυτοκίνητο τα δύο ανήλικα αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά στην Κύπρο - Το χρονικό της υπόθεσης
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων για την τραγωδία στην Ξυλοφάγου, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου της Κύπρου όπου δύο αδέλφια, 8 και 10 ετών, βρέθηκαν νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα τους, αφού εγκλωβίστηκαν στο όχημα.
Οι ανακριτές παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους και εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαπιστωθεί πώς τα παιδιά παγιδεύτηκαν. Τα δύο αγόρια, βουλγαρικής καταγωγής, είχαν φτάσει στην Κύπρο στα μέσα Μαΐου για διακοπές με τον πατέρα τους.
Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Ξυλοφάγου, Γιώργο Ιουλιανό, ο πατέρας έφυγε νωρίς για δουλειά και αργότερα αποχώρησε και η σύντροφός του. Εκτιμάται ότι τα παιδιά μπήκαν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε χωράφι δίπλα από την πολυκατοικία, και δεν κατάφεραν να βγουν.
Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν το απόγευμα, έπειτα από ώρες μέσα στο όχημα. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να σπάσουν τα τζάμια, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου προσπάθησε να τους προσφέρει πρώτες βοήθειες. Στα σώματά τους εντοπίστηκαν εγκαύματα, ένδειξη έκθεσης σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Αργά την Κυριακή συνελήφθησαν ο πατέρας και η σύντροφός του, ως ύποπτοι για ενδεχόμενη αμέλεια, και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο. Η είδηση έχει συγκλονίσει την Ξυλοφάγου, με κατοίκους να παραμένουν στο σημείο της τραγωδίας μέχρι αργά το βράδυ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.