Ελλαδα

Χρηματοκιβώτιο με 100.000 ευρώ έκανε «φτερά» από σπίτι στη Ρόδο

Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της κατοικίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαρρήκτες στη Ρόδο άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με μετρητά και λίρες από κατοικία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στη Ρόδο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που φέρονται να εμπλέκονται σε διάρρηξη κατοικίας στο Φαληράκι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος διαπίστωσε την κλοπή χρηματοκιβωτίου που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 100.000 ευρώ και 1.200 αγγλικές λίρες. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 18:00 και 22:00, διάστημα κατά το οποίο ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την κατοικία του.

Αμέσως μετά τη δήλωση του περιστατικού στις αρχές, αστυνομικοί ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συλλέγουν στοιχεία, εξετάζουν πιθανά ίχνη και αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο δεδομένο, με στόχο την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπευθύνων της διάρρηξης.δ