Ελλαδα

Ξανά σε λειτουργία το Μετρό Θεσσαλονίκης από αύριο Σάββατο

Έπειτα από διακοπή 21 ημερών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξανά σε λειτουργία το Μετρό Θεσσαλονίκης από αύριο Σάββατο

Σε κανονική λειτουργία επιστρέφει από αύριο, Σάββατο 20 Ιουνίου, το Μετρό Θεσσαλονίκης, έπειτα από διακοπή 21 ημερών. Οι επιβάτες θα μπορούν ξανά να χρησιμοποιούν τη βασική γραμμή, που συνδέει τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό με τη Νέα Ελβετία.

Η γραμμή θα εξυπηρετεί το κοινό καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή, με ωράριο λειτουργίας από τις 05:15 έως τις 23:00. Η διακοπή είχε γίνει λόγω ελέγχων και δοκιμών που αφορούσαν την ενσωμάτωση της επέκτασης προς Καλαμαριά στο δίκτυο.

Παράλληλα, οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών με ενεργά προγράμματα 30, 90 ή 180 ημερών, που ίσχυαν από 29 Μαΐου έως 19 Ιουνίου, μπορούν να αποκαταστήσουν το υπόλοιπό τους. Η διαδικασία θα γίνεται στα εκδοτήρια των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «25ης Μαρτίου» και «Νέα Ελβετία», καθημερινά 07:00-19:00, με απαραίτητη την κάρτα.