- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: 17χρονος διέρρηξε σπίτι και μετά ζητούσε 700 ευρώ για να επιστρέψει τα κλεμμένα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: 17χρονος διέρρηξε σπίτι και μετά ζητούσε 700 ευρώ για να επιστρέψει τα κλεμμένα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στη σύλληψη ενός 17χρονου υπηκόου Αιγύπτου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να διέρρηξε διαμέρισμα στο Ωραιόκαστρο και λίγες ώρες αργότερα να εκβίασε το ίδιο το θύμα του. Στο σπίτι διέμενε συνομήλικός του από τη Συρία, με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζονταν προσωπικά.
Η διάρρηξη σημειώθηκε χθες το πρωί, με τον ανήλικο να αφαιρεί από το διαμέρισμα χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα του θύματος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 17χρονος συνάντησε τον συνομήλικό του στην περιοχή και φέρεται να τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ανήλικος απαίτησε εκβιαστικά 700 ευρώ, προκειμένου να επιστρέψει τα κλοπιμαία. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Κατά τη σύλληψη φέρεται να αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις Σαμαρά, Σπίρτζη και Κεσσέ
Ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο - Παράδοση μήνες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα
Στο Α' Νεκροταφείο ο Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία Κρητικού και ο γιος τους
Αυτοψία Νίκου Ταχιάου στους 5 νέους σταθμούς - Στόχος η εμπορική λειτουργία μέχρι το τέλος του μήνα
Μπαράζ αυθαιρεσιών σε νησιά
Τρίτος δημοφιλέστερος μεσογειακός προορισμός η χώρα μας
Ο ρόλος που της αποδίδεται στην υπόθεση
Μετά τη μαραθώνια απολογία
Αναλυτικά οι περιοχές
Δείτε τα αποτελέσματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.