- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ σε χωριό του Άργους αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης στα Φίχτια Αργολίδας, σε κεντρικό σημείο του χωριού κοντά στο Άργος. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:30, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και φθορές στον περιβάλλοντα χώρο.
Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, οι δράστες επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα από το ΑΤΜ, ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα, εγκατέλειψαν το σημείο, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες υλικές ζημιές από την έκρηξη στο χωριό.
Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και κάθε διαθέσιμο στοιχείο. Παράλληλα, ερευνά τον τρόπο δράσης τους, αλλά και το ενδεχόμενο σύνδεσης με παρόμοια χτυπήματα που είχαν καταγραφεί παλαιότερα σε άλλες περιοχές.