Ελλαδα

Συνελήφθησαν οδηγός και συνοδός που ξέχασαν 17χρονη ΑμεΑ μέσα σε λεωφορείο κέντρου φροντίδας για δύο ώρες

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνελήφθησαν οδηγός και συνοδός που ξέχασαν 17χρονη ΑμεΑ μέσα σε λεωφορείο κέντρου φροντίδας για δύο ώρες - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Στη σύλληψη δύο εργαζομένων κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές, έπειτα από καταγγελία μητέρας πως η 17χρονη κόρη της παρέμεινε για περίπου δύο ώρες μέσα σε λεωφορείο που χρησιμοποιούσε η δομή.

Η υπόθεση αφορά έναν 58χρονο οδηγό και μία 46χρονη συνοδό, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι φέρεται να μην αποβίβασαν την ανήλικη στον προβλεπόμενο προορισμό της.

Η 52χρονη μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί της δεν είχε φτάσει εκεί όπου έπρεπε. Για την υπόθεση ξεκίνησε άμεσα αστυνομική έρευνα, ώστε να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.