Ελλαδα

Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη Δουκίσσης Πλακεντίας - Σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων

Η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα δρομολόγια του Προαστιακού επανέρχονται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συρμός του προαστιακού σιδηροδρόμου
©ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη Δουκίσσης Πλακεντίας και ομαλοποιούνται σταδιακά τα δρομολόγια του Προαστιακού

Η Hellenic Train ανακοίνωσε, κατόπιν ενημέρωσης από τον Διαχειριστή Υποδομής Σιδηρόδρομοι Ελλάδος - ΟΣΕ, ότι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας, το οποίο είχε προκαλέσει καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, τα δρομολόγια αναμένεται να επανέλθουν σταδιακά σε κανονική λειτουργία τις επόμενες ώρες.

Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας από την Hellenic Train

Η βλάβη επηρέασε τη λειτουργία του Προαστιακού Αθηνών, προκαλώντας καθυστερήσεις σε δρομολόγια. Μετά την αποκατάσταση του προβλήματος από τον ΟΣΕ, η κυκλοφορία των συρμών επανέρχεται σταδιακά σε ομαλούς ρυθμούς, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY