Ελλαδα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αμαλίας λόγω νυχτερινών εργασιών

Διακοπή κυκλοφορίας στον λεωφορειόδρομο της Βασ. Αμαλίας - Πώς θα διεξάγεται η κίνηση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Προσωρινές ρυθμίσεις και εκτροπές κυκλοφορίας στη Βασ. Αμαλίας λόγω νυχτερινών εργασιών την Πέμπτη

Η Τροχαία προχωρά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στον λεωφορειόδρομο της λεωφόρου Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Όθωνος και Ξενοφώντος, από τις 00:15 έως και τις 06:00.


Ποιές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Όθωνος, λεωφόρου Βασ. Αμαλίας, Βασ. Γεωργίου Α’, Φιλελλήνων και Σουρή, με κατεύθυνση προς όλες τις εξόδους του δικτύου.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση.