- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ανήλικοι επιχείρησαν διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν - Το χρονικό του συμβάντος
Στη σύλληψη δύο ανηλίκων, 16 και 17 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από απόπειρα διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, με τους δύο νεαρούς να επιχειρούν, σύμφωνα με την αστυνομία, να μπουν παράνομα στο κατάστημα, χωρίς τελικά να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές πριν η διάρρηξη ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αστυνομικοί και να τους ακινητοποιήσουν.
Στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος, από τον οποίο προέκυψε ότι ο ένας εκ των δύο ανηλίκων είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, στοιχείο που επιβάρυνε την υπόθεση σε επίπεδο δικογραφίας πλέον.
Για τους δύο νεαρούς σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η εύρεση της κάνναβης οδήγησε σε πρόσθετη κατηγορία για τον ανήλικο που την κατείχε.
Ο 16χρονος και ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας Δικαστικής Αρχής, η οποία θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας.