- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αρκάς: Η «Καλημέρα» του για τους... προηγούμενους - Το σημερινό του σκίτσο
Την καθιερωμένη του «Καλημέρα» είπε και σήμερα, Τρίτη 26 Μαΐου, ο Αρκάς στους διαδικτυακούς του φίλους.
Ειδικότερα, στο σημερινό του σκίτσο ο Αρκάς σκιτσάρει την κόλαση όπου καταφθάνει μία νέα ψυχή και λαμβάνει την πρώτη του... ξενάγηση.
Συγκεκριμένα, όταν φτάνει στο «ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ» του εξηγεί ο δαίμονας πως «εδώ τιμωρούμε τους κακούς πολιτικούς» με την ψυχή να αναρωτιέται «και μόνο αυτούς τους δύο έχετε;»
«Ναι, είναι αδέλφια… Ο Γιώργος Προηγούμενος και ο Γιάννης Προηγούμενος», απάντησε ο δαίμονας για να τον ρωτήσει ξανά η ψυχή: «Και τι κακό έκαναν αυτοί;»
«Τα πάντα!... Δεν έχεις ακούσει ότι στην πολιτική για όλα φταίνε οι προηγούμενοι;», αποκρίθηκε τέλος ο δαίμονας.
Δείτε το σκίτσο:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.