- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στο Δαφνί: 48χρονος τρόφιμος στραγγάλισε συγκάτοικό του μετά από καβγά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έγκλημα στο Δαφνί: 48χρονος τρόφιμος στραγγάλισε συγκάτοικό του μετά από καβγά - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου ένας 59χρονος τρόφιμος έχασε τη ζωή του έπειτα από βίαιη σύγκρουση με συγκρατούμενό του μέσα στον ίδιο θάλαμο.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 03:30, όταν οι δύο άνδρες, ηλικίας 59 και 48 ετών, φέρονται να λογομάχησαν έντονα κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η αντιπαράθεση ξέφυγε γρήγορα, προκαλώντας πανικό στο προσωπικό του ιδρύματος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης, η συμπλοκή κατέληξε σε στραγγαλισμό του 59χρονου, με τον 48χρονο να θεωρείται ο δράστης της επίθεσης. Εργαζόμενοι του νοσοκομείου άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν άμεσα στο δωμάτιο, όμως ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει.
Ο 48χρονος συνελήφθη μέσα στο ίδρυμα και οδηγήθηκε στις αρμόδιες Αρχές, που εξετάζουν τώρα τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν κατάθεση και να διαπιστώσουν τι προηγήθηκε πριν από τη θανατηφόρα επίθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.