- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν 36χρονη που έπαθε ανακοπή στη Θεσσαλονίκη
Mεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο
Διασώστες του ΕΚΑΒ έσωσαν 36χρονη που έπαθε ανακοπή στη Θεσσαλονίκη - Mεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο
Η άμεση κινητοποίηση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ αποδείχθηκε καθοριστική για τη διάσωση μιας 36χρονης γυναίκας, η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες υποστήριξης ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr και ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ - 2 Θεσσαλονίκης, εφαρμόστηκε χωρίς καθυστέρηση το πρωτόκολλο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής.
Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, οι διασώστες κατάφεραν να επαναφέρουν την κυκλοφορία της ασθενούς.
Η 36χρονη διασωληνώθηκε επιτόπου από γιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας και, αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία. Στην επιχείρηση συμμετείχαν μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης, όχημα Smart, ασθενοφόρο και Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.