Ελλαδα

Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην Επανομή, το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην Επανομή, το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Επανομή Θεσσαλονίκης ο εντοπισμός νεκρού δελφινιού δίπλα σε κάδο απορριμμάτων. Το ζώο βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται πως είχε προηγουμένως ξεβραστεί στην ακτή της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, αντί να ειδοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, κάποιοι απομάκρυναν το δελφίνι και το εγκατέλειψαν κοντά στα σκουπίδια. Λόγω της αποσύνθεσης, δεν κατέστη δυνατή η διερεύνηση των αιτιών θανάτου του.

Για λόγους δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η υγειονομική ταφή του ζώου. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί ακόμη ένα νεκρό δελφίνι στους Νέους Επιβάτες, όπου είχε ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία εξέτασης.